Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me
  • Gepubliceerd op

Brussel- België ,8 augustus 2011 – Stellar Data Recovery, de pionier in het terughalen van verloren digitale data, heeft aangekondigd een éénmalige zomerkorting te geven op hun populaire foto recovery diensten en softwarepakketten.

“Als je dit jaar met vakantie bent geweest wil je natuurlijk graag terugkomen met dierbare herinneringen in de vorm van foto’s en filmpjes. Dan is het vreselijk vervelend als je merkt dat die niet meer op de geheugenkaart of harde schijf aanwezig zijn. Eén verkeerde klik kan de foto’s bovendien voorgoed doen verdwijnen. Voor deze mensen hebben wij een speciale zomerkortingsactie opgezet om hen te helpen hun verloren herinneringen terug te halen.” zegt Kees Jan Meerman, Chief Operations Officer van Stellar Data Recovery. Hij vervolgt: “We geven daarom 25% korting op diagnosekosten en 25% korting op de softwarepakketten voor de periode net na de zomervakantie.”

De Stellar softwarepakketten zijn bij uitstek geschikt voor thuisgebruikers. De software is onmisbaar om foto’s, video’s en audio opnamen mee terug te halen. Bestellingen kunnen geplaatst worden via www.stellar.be of telefonisch op 02-808 9025.

Over Stellar

Stellar Data Recovery levert wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware en -diensten. Stellar heeft laboratoria in de meeste landen van Europa, de Verenigde Staten en India met meer dan 100 R&D professionals en data recovery experts, diverse CLASS 100 Clean Rooms en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software ter wereld. Stellar biedt complete data recovery oplossingen in alle gevallen van dataverlies.

Contact

Stellar Data Recovery B.V.
Contact: Kees Jan Meerman / Chief Operations Officer

Park Atrium
Rue des Colonies 11
1000 Brussel
België
Tel 02-808 9025
Fax 02-808 90 28
Email:  info.nl@stellar.be