Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Stellar is wereldwijd leider op het gebied van terugwinnen van kwijtgeraakte data op alle soorten servers met alle mogelijke RAID configuraties.

Servers bewaren en beheren vaak de bedrijfskritieke informatie van organisaties, en daarom kan het enkele minuten plat liggen van een server al snel leiden tot gigantische kostenposten.

Dankzij ons eigen Research & Development team, onze bedrijfseigen technologie voor server data recovery, ISO-gecertificeerde CLASS 100 Clean Rooms en teams van ervaren specialisten, zijn wij als Stellar in staat snel en veilig server data recovery voor u uit te voeren van bestandsservers, applicatieservers, webservers of alle typen domeincontrollers. Dat is de reden waarom de meeste fabrikanten en dienstverleners op het gebied van servertechnologie hun klanten aanraden om naar Stellar te gaan voor alle server data recovery diensten.

Dankzij uitgebreid onderzoek en jarenlange ervaring met het uitvoeren van data recovery, kan Stellar u nu de meest betrouwbare NAS data recovery service aanbieden die er ter wereld bestaat. Stellar kan u helpen bij alle mogelijke gevallen van dataverlies op NAS systemen, want wij beschikken over een eigen Research & Development team, ervaren NAS recovery specialisten, innovatieve technieken en gereedschappen voor data recovery en ISO-gecertificeerde CLASS 100 Clean Room laboratoria. Stellar kan u daardoor altijd de beste oplossing voor uw NAS data recovery aanbieden die er in deze sector beschikbaar is.

Omstandigheden waarin dataverlies op servers kan optreden:

Enkele van de meest voorkomende omstandigheden waarin gegevensverlies op servers kan optreden, zijn:

  • Gelijktijdig falen van meerdere harde schijven
  • Falen van de RAID controller
  • Falen van één of meer hortende schijven, leidend tot corruptie van de RAID configuratie
  • Configuratie van het server-register is verloren gegaan
  • Per ongeluk herconfigureren van de RAID schijven
  • Per ongeluk wissen van data tijdens het maken van een backup
  • Corruptie van besturings- en/of bestandssysteem
  • Natuurlijke gebeurtenissen, bijv. brand, overstroming, aardbeving etc.

Op RAID servers wordt data in een specifiek patroon, dat uniek is voor de RAID configuratie (Raid 0, Raid 1, Raid 5, Raid 10, Raid 50, etc.) over meerdere harde schijven verdeeld. Het herstellen van die data is daardoor een zeer complexe taak om uit te voeren. Bij RAID-niveau 5 of hoger kunt u, als u één schijf verliest, gemakkelijk een heropbouw uitvoeren en de data terugzetten, door gewoon de defecte schijf te vervangen door een nieuwe. Maar zodra u meer dan één harde schijf tegelijkertijd verliest, wordt de zaak moeilijker – zo moeilijk, dat als u ook maar de kleinste fout maakt, u al uw data voorgoed kwijt kunt zijn.

Stellar is gespecialiseerd in server data recovery en biedt de beste server recovery die er in de hele sector te vinden is.

Met z′n team van deskundige, gespecialiseerde R & D ingenieurs heeft Stellar de technieken voor server data recovery geïnnoveerd en zo ver vooruit gebracht, zodat wij nu uw bedrijfskritieke gegevens kunnen redden onder alle mogelijk omstandigheden van dataverlies, of het nu om een fysiek of om een logisch falen van uw server gaat. De data recovery experts van Stellar kunnen van vrijwel alle soorten servers de gegevens herstellen, zoals bijvoorbeeld van Exchange servers, Sharepoint servers, UNIX servers, Linux servers, Windows servers, Macintosh servers, Sun Solaris servers, Novell servers, E-mail servers en andere database servers, enz.

Stellar server recovery professionals collect the detail information on the data loss situation, your recovery attempts and RAID configuration of your server to devise the best possible diagnosis and recovery approach. De server recovery professionals van Stellar verzamelen gedetailleerde informatie over de omstandigheden waarin het gegevensverlies is opgetreden, over uw eigen pogingen om het op te lossen en over de RAID configuratie van uw server. Dit doen ze om de juiste diagnose te kunnen maken en de best mogelijke oplossing te bepalen voor het herstellen van de data.

Expertconsult: Voordat ze de data recovery procedure starten, zullen de ervaren data recovery experts van Stellar eerst een analyse maken van de gebeurtenis van het falen van de server en de stappen die u toen als eerste hebt gezet. Daardoor kunnen ze de juiste aanpak kiezen voor een snelle en efficiënte diagnose.

Diagnose: Om maximale resultaten van de herstelprocedure te waarborgen, maken de experts vervolgens een sector voor sector kloon van alle harde schijven die verbonden zijn aan de server, ook om verdere schade aan de nog herstelbare data te voorkomen enom de interne consistentie van de data te waarborgen. Als de schijven fysiek beschadigd zijn, repareren wij ze in een ISO-gecertificeerde CLASS 100 Clean Room, om ze leesbaar te maken voor het maken van de kloon. Daarna bepalen we, mede de RAID configuratie binnenin de server in overweging nemend, de meest geschikte aanpak voor het herstellen van de server data.

Data Recovery: Vervolgens analyseren we de klonen van alle oorspronkelijke harde schijven, om beter de bewegingen van de data en pariteitstrips te begrijpen, zodat onze software-ontwikkelaars de benodigde, op maat gesneden, software kunnen schrijven. Deze software is een gereedschap dat in staat moet zijn het hardware RAID controller algoritme te simuleren, waarmee de uiteindelijke, consistente data recovery kan worden uitgevoerd.

Bij Stellar worden alle gevallen van server data recovery behandeld door deskundige en professionele hardware- en software-ingenieurs, die vele jaren ervaring hebben opgedaan in onze eigen Research & Development afdeling. Wij begrijpen het zakelijke verlies dat u lijdt door het plat liggen van uw server en daarom hebben wij onze efficiënte server data recovery procedure zo ontworpen dat deze garant staat voor snel en veilig dataherstel met maximale resultaten en met minimaal verlies van uw belangrijke bedrijfsgegevens.

Stellar besteedt veel zorg aan het veilig terugkrijgen van uw data en ziet er daarom altijd op toe dat alle technieken en gereedschappen die worden gebruikt voor de data recovery van servers 100% risicovrij zijn.

Bel, voor meer informatie over Datarecovery, onze adviseurs op: 02 808 90 25