Home Hide

Producten en diensten voor ICT-dienstverleners

Bent u als ICT-dienstverlener op zoek naar een partner voor data recovery diensten? Laat ons u helpen. Er zijn reeds duizenden ICT-dienstverleners die beroep doen op Stellar voor hun data recovery en data wiping.

Erkend Data Recovery Service Partner

Ons netwerk is bijzonder uitgebreid. Meer dan 5.000 ICT-leveranciers mogen zich een Erkend Data Recovery Service Partner van Stellar noemen.

Deze bedrijven doen beroep op onze expertise, ons professionele laboratorium (TechLab), snelle dienstverlening en scherpe prijzen. Ga in zee met de meest ervaren specialist en meld u aan door contact op te nemen via het nummer 02 808 90 25.

Vertrouwen door de digitale webzegel

Iedere erkende data recovery service partner krijgt een Stellar webzegel, een teken van vertrouwen voor (potentiële) klanten.

Wij verwijzen graag klanten naar u door

Voor Stellar kiezen biedt nog meer voordelen. Wij verwijzen klanten immers graag door naar een ICT-partner in de buurt van de klant.

Toegang tot een uitgebreid softwarepakket

Meer dan 100 softwareoplossingen staan tot uw beschikking om zelf standaard data recovery werkzaamheden tot een goed einde te brengen. Zo is uw klant snel geholpen. Bovendien heeft u als geregistreerd partner recht op een partnerkorting bij de aanschaf van deze software.

Leer meer over het Stellar Partnerprogramma of meld u direct aan via 02 808 90 25.

erkend Partner van Stellar Data Recovery!
Wij zijn er om u te helpen...