Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Op zoek naar harddisk recovery?

Bent u al een hele tijd op zoek naar een firma voor harddisk recovery? Stop dan met zoeken, want bij Stellar bent u aan het juiste adres. Onze disk recovery is betaalbaar, snel en veilig. Wacht dus niet langer en contacteer ons voor meer informatie.

Voor alle soorten en merken

Bij Stellar beperken we ons niet tot interne HDD recovery. Indien nodig kunnen wij ook voor disk recovery van externe toestellen zorgen. Ja, zelfs met Solid State Disks (SSD) kunnen wij u helpen. Toshiba, Seagate, LaCie, Western Digital, Samsung … geen enkel merk heeft nog geheimen voor onze experts.

harddisk-recovery

Hoe onze harddisk recovery in zijn werk gaat

Wilt u meer weten over ons disk repair proces? De HDD recovery van Stellar bestaat uit drie stappen:

  1. Neem contact met ons op en stuur de HDD of SSD naar ons laboratorium. Daar wordt uw schijf geanalyseerd en gekeken hoe wij u kunnen helpen.
  2. Van zodra wij uw akkoord hebben, kunnen we met de disk recovery van start gaan. De corrupte data wordt gecontroleerd en gerepareerd.
  3. Wanneer het proces is afgerond, worden alle gegevens terug aan u bezorgd.

Waarom Stellar disk recovery?

Stellar Data Recovery is dé place to be voor disk recovery in België en Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een slaagpercentage van maar liefst 95%. Dat is een de redenen waarom jaarlijks meer dan 15.000 mensen voor de HDD recovery van Stellar kiezen. Nog niet overtuigd? Neem dan persoonlijk contact op via het nummer +32 (0)2 808 9025 en ontdek hoe wij u kunnen helpen.