Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Data Recovery voor scholieren: gegarandeerd uw data terug.

Is uw schijf gecrasht, start uw GSM niet meer op of geeft uw computer niets anders dan een waarschuwend blauw scherm? Stellar krijgt uw data terug: gegarandeerd. Wij recupereren uw scriptie, schoolproject en alle andere data waarvoor u bang bent dat die verloren is gegaan.

Speciaal voor scholieren zorgen wij op een voordelige manier voor data-herstel, vanaf iedere datadrager waar u gebruik van maakt. Wij gaan professioneel aan de slag en recupereren de documenten die voor u van levensbelang zijn. Om te kunnen afstuderen, te slagen of om weer verder te kunnen waar u was gebleven.

Snel een oplossing nodig? Meld uw opdracht dan online aan:

Verloren scriptie en schoolprojecten terugkrijgen

Een verloren scriptie, een belangrijk schoolproject of andere onmisbare documenten: studeren doet men tegenwoordig digitaal. Dat biedt tal van mogelijkheden, maar het maakt u ook afhankelijk van de datadragers waarmee u werkt.

Crasht een harde schijf, uw laptop of uw GSM waar je belangrijke gegevens op had staan? Wij voorkomen dat u helemaal opnieuw dient te beginnen en dat u mogelijk de deadline mist. In plaats daarvan zorgen wij er met Data Recovery voor dat wij uw bestanden recupereren. Wij zorgen ervoor dat u weer verder kunt waar u was gebleven.

TIP: de beste kans maken op volledig dataherstel? Laat de schijf, GSM of computer volledig met rust. Voorkom dat er nieuwe data over de oude heen wordt geschreven.

#1 in België en #1 wereldwijd

Stellar is zowel in België als wereldwijd de absolute #1 als het gaat om data recovery (https://stellar.be). Wij werken jaarlijks aan meer dan 35.000 Data Recovery-opdrachten. Dat doen we bij ons in onze eigen laboratoria, waar wij de beschikking hebben over de meest geavanceerde technologie.

Wij recupereren uw data voor een op voorhand afgesproken prijs, zonder kleine lettertjes. Bovendien is het ophalen, de diagnose, de recovery en het snel terugsturen van uw datadrager gewoon bij de prijs inbegrepen. Geen verrassingen, maar zo snel mogelijk het resultaat waar u naar zoekt.

Goedkope recovery: flinke korting op data-herstel

Wij begrijpen dat u als scholier niet zit te wachten op hoge kosten. Daarom hebben wij bij Stellar een speciale actie voor dataherstel voor scholieren. U krijgt flinke korting op de prijs voor Data-Recovery, waardoor u voordelig gebruik kunt maken van de geavanceerde technologie en ervaren specialisten. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen? Stuur ons een kopie van uw ID en studentenkaart, dan passen wij de korting voor u toe.