Home Hide

Data recovery diensten voor KMO’s

Elk type onderneming kan bij Stellar terecht. Ook voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) hebben wij diverse oplossingen, gaande van data recovery tot IT asset disposition.

Intern of extern

Stellar werkt zowel met uw interne IT-afdeling als uw externe IT-dienstverlener samen om ervoor te zorgen dat uw systemen zo snel mogelijk opnieuw bruikbaar zijn.

Lokaal, virtueel of in de cloud

Wij hebben ervaring met de data recovery van alle soorten opslagsystemen. Of u nu een lokaal systeem gebruikt, een virtuele server heeft of alles in de cloud opslaat, Stellar heeft de kennis en de middelen om uw KMO te helpen.

Voor al uw apparaten

In een KMO worden verschillende toestellen gebruikt, zoals laptops, desktops, smartphones, enz. Ze bevatten enorm veel belangrijke data. Een crash kan dus voor onaangename verrassingen zorgen – zeker wanneer uw back-up niet is bijgewerkt. Een professionele data recovery kost dan vaak minder dan de tijd die u moet spenderen om Excel sheets, databases en andere bestanden opnieuw te maken.

Meer informatie over onze datarecuperatie voor KMO’s? Contacteer ons: 02 808 90 25.

Veiligheid en privacy

De strengere regelgeving (en mogelijke boetes) verplichten KMO’s om beter na te denken over de end-of-life fase van hun IT-materiaal. Afgeschreven toestellen simpelweg aan een recycler of IT provider meegeven volstaat niet meer. De kans is groot dat er zich nog vertrouwelijke informatie op de opslagmedia bevindt, zelfs indien deze verwijderd werd.

Stellar heeft daarom krachtige secure erasure software ontwikkeld, die ervoor zorgt dat de data permanent verwijderd wordt. Verder bieden we een IT Asset Disposition Service aan. Hierbij wordt het volledige proces gecontroleerd en gedocumenteerd.

Stellar Data Recovery office Belgium

Stellar Data Recovery
Rue des Colonies 11
1000 Brussel
België

Tel: +32 (0)2-808 9025
Fax: +32 (0)2-808 90 28
E-Mail:
Website: www.stellar.be

Stellar Office Netherlands

Stellar Data Recovery
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
Nederland

Tel: +31 (0)30 – 7600 700
Fax: +31 (0)30 – 7600 709
E-Mail:
Website: www.stellar.nl

Wij zijn er om u te helpen...