Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Bent u op zoek naar foto′s of belangrijke documenten op uw Flash opslagmedium die u niet meer terug kunt vinden? Rustig maar! Stellar staat voor u klaar om u te helpen al uw waardevolle data weer terug te krijgen, vanaf alle op de markt zijn Flash media, zoals geheugenkaarten, geheugensticks, USB-sticks, SSD′s, digitale camera′s, USB drives, PC-kaarten, multimediakaarten, etc.

Dankzij jarenlange ervaring met data recovery beschikt Stellar over innovatieve technieken voor Flash recovery, waarmee op efficiënte wijze uw ontoegankelijk geworden data kan worden hersteld vanaf elk ogenschijnlijk onherstelbaar Flash medium.

Oorzaken van gegevensverlies op Flash opslagmedia

Opslagmedia die gebaseerd zijn op Flash geheugens bevatten geen enkel mechanisch onderdeel en zijn daardoor zeer efficiënt wat betreft de snelheid van gegevensoverdracht, de afmetingen en de kostprijs. Helaas raken Flash drives na een aantal lees- en schrijfcycli soms beschadigd, waardoor uw kostbare data onleesbaar of ontoegankelijk kan worden. Zoiets kan alleen worden hersteld door deskundigen op het gebied van Flash drive recovery.

De meest voorkomende oorzaak van falen van Flash drives is ruw gebruik als gevolg van hun uitneembaarheid en gebruiksgemak. Andere veel voorkomende oorzaken zijn:

  • Per ongeluk of moedwillig wissen van bestanden of foto′s
  • Onsystematisch uitnemen van het Flash medium uit het apparaat
  • Breken van het Flash medium door ruw gebruik
  • Corruptie of beschadiging van de controller chip
  • Corruptie van data op het Flash medium door een virusbesmetting
  • Falen van het elektronisch circuit van het Flash medium
  • Schade veroorzaakt door vloeistoffen
  • Zware stroomuitval die leidt tot beschadiging van het Flash medium
  • Andere fysieke schade aan het Flash medium door brand, waterschade, enz.

Stellar kan u in alle bovenstaande gevallen helpen met het herstellen van uw waardevolle gegevens.

deskundigheid in reparatie en/of vervanging van onderdelen en uitlezen van het geheugen, ook diepgaande kennis nodig van de door de controller chip gebruikte algoritmes voor data-opslag en versleuteling. Alleen met die kennis kan verloren gegane of ontoegankelijk geworden data op een Flash medium weer worden hersteld.

Stellar beschikt over getrainde en ervaren ingenieurs die gespecialiseerd zijn in data recovery, een eigen Research & Development afdeling, geavanceerde gereedschappen en technieken voor data recovery op Flash media, en de gecontroleerde omgeving van ISO-gecertificeerde CLASS 100 Clean Room Laboratoria. Hiermee kunnen wij uw belangrijke gegevens tot 100% herstellen, ongeacht het merk/model/type Flash opslagmedium.

Korte inleiding op Flash drives:

Flash media zijn zo geprogrammeerd dat ze data bit voor bit op één of meerdere geheugenchips opslaan in een uniek dataverdelingspatroon, dat via de geheugencontroller loopt. Daarnaast gebruiken sommige Flash media ook nog een versleutelingsmethode, waarmee de gegevens versleuteld worden voordat ze worden opgeslagen.

Stellar is wereldwijd de beste in de hele sector op het gebied van Flash data recovery:

Dankzij onze, door Stellar zelf ontwikkelde, innovatieve gereedschappen en technieken voor Flash gegevensherstel kunnen onze specialisten uw Flash data recovery op systematische en risicoloze wijze uitvoeren en een maximaal herstel van uw data waarborgen.

Met behulp van speciaal ontwikkelde hardware- en software-gereedschappen kunnen wij ook op een veilige manier de chips van het Flash medium afhalen om in onze Flash-geheugenlezer alle onderdelen van het Flash-geheugen te lezen. Als de geheugencontroller beschadigd is, herformuleren onze R&D experts en ingenieurs het controlleralgoritme, teneinde in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk data te kunnen herstellen. Stellar heeft vrijwel alle versleutelingsalgoritmes die in controllerchips van Flash media worden gebruikt bestudeerd, en is daardoor in staat de versleutelde data weer in leesbare vorm te brengen.

Bel, voor meer informatie over Datarecovery, onze adviseurs op: 02 808 90 25