Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Bent u belangrijke gegevens kwijt op uw laptop, iPad, smartphone, palmtop of ander compact apparaat dat een SSD heeft? Maakt u zich geen zorgen! Stellar is in staat al uw waardevolle gegevens te herstellen.

Met Stellar aan uw zijde zijn uw gegevens nooit voorgoed verloren …

SSD′s zijn, in vergelijking met de conventionele elektromagnetische harde schijven, bijzonder snelle en efficiënte opslagmedia wat betreft het geheugenbeheer, databeveiliging en stroomverbruik. SSD′s zijn ook veel minder gevoelig voor defecten dan gewone harde schijven, omdat ze geen bewegende onderdelen hebben. Maar door hun complexe architectuur en technologie voor gegevensopslag, kan dataverlies op SSD′s na het falen van een lees-schrijfcyclus wel zeer ingewikkeld zijn om te herstellen. Dankzij innovatieve technieken voor data recovery van SSD′s is Stellar echter in staat om na het falen van uw SSD al uw waardevolle documenten, foto′s, muziekbestanden, videobestanden, enzovoort weer te herstellen.

Enkele veel voorkomende oorzaken van gegevensverlies op SSD′s:

 • Virus- of malware-infectie
 • Schade door vloeistoffen
 • Falen van het interne circuit
 • Schade of corruptie van de controller chip
 • Zware schade aan onderdelen van het geheugen
 • Beschadiging van het versleutelingsbestand

SSD′s vormen een nieuwe, zeer geavanceerde technologie, en daarom beschouwen veel aanbieders van data recovery diensten het herstellen van gegevens op SSD′s als een vrijwel onmogelijke opgave. Stellar beschikt met een eigen Research & Development team en jarenlange ervaring van z′n data recovery experts wel over de benodigde capaciteiten voor het tot 100% herstellen van uw verloren of ontoegankelijk geworden data op SSD′s.

De ingenieurs van Stella′s R&D team hebben de verschillende algoritmes bestudeerd die worden gebruikt in de meeste controller chips van de diverse merken en modellen SSD′s. Met die kennis hebben ze geavanceerde gereedschappen en technieken voor het snel en efficiënt herstellen van gegevens op Solid State harde schijven ontworpen.

Stellar kan SSD data recovery uitvoeren bij de volgende merken:

 • SanDisk
 • Corsair
 • Samsung
 • Patriot
 • G. SKILL
 • Kingston
 • Intel
 • OCZ, en nog veel meer …

Het inwendig functioneren van een SSD:

Een SSD is een zeer geavanceerd opslagmedium, en door de verschillende manieren van ‘wear-leveling’ is elke SSD uniek. Op een SSD worden de gegevens door middel van een speciaal verspreidingspatroon, dat wordt gecontroleerd door een uniek controller-algoritme, verdeeld over verschillende geheugenlocaties. Daarnaast wordt bij sommige Solid State schijven de data ook nog eens versleuteld alvorens te worden opgeslagen, waarbij vaak zelfs de eigenaar van de SSD niet weet hoe die versleuteling plaats vindt. Door deze ingewikkelde combinatie van factoren is data recovery op het moment dat de controller chip van de SSD het begeeft vaak extreem moeilijk en is er een uitgebreid individueel onderzoek van de specifieke SSD noodzakelijk. Stellar beschikt al jaren over de kennis en deskundigheid die hiervoor nodig zijn en garandeert u dan ook snelle, efficiënte en veilige data recovery van de gegevens op uw SSD, ongeacht eventuele obstakels die hardware of software opwerpen.

Stellar volgt een systematische en risicoloze recovery procedure, die een maximaal herstel van uw waardevolle gegevens waarborgt:

Bel, voor meer informatie over Datarecovery, onze adviseurs op: 02 808 90 25