Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Stellar Data Recovery is uw meest vertrouwde naam op het gebied van professionele SAN Recovery services voor alle bestaande typen SAN servers met alle mogelijke RAID-niveaus.

Tegenwoordig maken vele organisaties gebruik van grootschalige opslagmedia, zoals NAS boxen, servers, etc., die gebruikers beperkingen opleggen in de toegankelijkheid van vertrouwelijke bedrijfsgegevens. Bovenop deze netwerken gebruiken de meeste organisaties nog eens SAN opslagmedia voor de toegankelijkheid van hun servers, zodat het verbonden apparaat lokaal met het besturingssysteem verbonden lijkt. Een SAN systeem beschikt over een eigen netwerk van opslagmedia, waarop onder meer bedrijfskritieke gegevens bewaard kunnen worden. Het falen van een SAN systeem resulteert in zo′n geval in een grote tegenslag voor de bedrijfsvoering en zware kostenposten voor de organisatie. Dankzij onze geavanceerde technieken voor SAN data recovery kunnen wij als Stellar echter garant staan voor een maximaal herstel van uw waardevolle gegevens.

Dankzij in ons eigen bedrijf ontwikkelde technieken voor SAN recovery, onze teams van ervaren SAN recovery specialisten, ons eigen R & D team en een technisch geavanceerde infrastructuur van ISO-gecertificeerde CLASS 100 Clean Room laboratoria, kan Stellar zelfs bij ogenschijnlijk onherstelbaar gegevensverlies door falen van SAN systemen uw gegevens toch weer herstellen. Dat is de reden waarom vele fabrikanten en dienstverleners op het gebied van SAN en NAS systemen hun klanten vol vertrouwen naar Stellar doorverwijzen.

Bij Stellar volgen we een systematische procedure voor het uitvoeren van SAN data recovery. Deze procedure waarborgt een zorgvuldige behandeling van uw SAN server en maximale resultaten bij het herstellen van uw data.

Wat kunnen de oorzaken van het falen van SAN systemen zijn?

Er kunnen vele redenen zijn waardoor SAN servers kunnen falen. Enkele van de meest voorkomende situaties zijn:

  • Falen van een enkele schijf of meerdere schijven gelijktijdig
  • Per ongeluk herformatteren van een volume of wissen van data
  • Virusbesmetting of slechte sectoren leidend tot ontoegankelijkheid van data
  • Schade aan de RAID configuratie
  • Logische of fysieke schade aan de schijven, leidend tot crashen van server/opslagbox
  • Omlaag brengen van de RAID array
  • Natuurlijke calamiteiten, zoals brand, overstromingen, etc.

Voorzorgsmaatregelen ter voorkoming van permanent gegevensverlies na het falen van een SAN systeem:

  • Begin nooit met experimenteren of in de haast dingen uit te proberen als u heeft ontdekt dat een opslagmedium het niet meer doet
  • Probeer nooit het apparaat dat niet meer werkt te repareren zonder eerste alle individuele schijven op hun gezondheid te testen
  • Neem onmiddellijk contact op met gespecialiseerde en ervaren SAN data recovery professionals

Stellar′s systematische en risicoloze herstelprocedure waarborgt tot 100% herstel van uw SAN data.

Bel, voor meer informatie over Datarecovery, onze adviseurs op: 02 808 90 25