Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Zijn de gegevens op uw PC ontoegankelijk geraakt? Geen paniek! Dankzij onze gespecialiseerde PC data recovery services is Stellar in staat al uw kostbare gegevens te herstellen, ongeacht de oorzaak van het dataverlies.

Dankzij innovatieve technieken voor computer data recovery, een team van ervaren ingenieurs gespecialiseerd in PC data recovery, een eigen Research & Development team en de nieuwste ISO-gecertificeerde CLASS 100 Clean Room laboratoria, kan Stellar u een veilig herstel van uw ontoegankelijk geworden data binnen het kortst mogelijke tijdsbestek garanderen.

Met Stellar aan uw zijde hoeft u het verlies van uw gegevens nooit als een onontkoombaar en definitief feit te zien. Stellar computer data recovery kan vrijwel alle data op de harde schijf van uw PC herstellen, ongeacht het merk of model van de harde schijf en uw besturings- en bestandssysteem.

Besturingssysteem en bijbehorend Bestandssysteem:

Windows : NTFS, NTFS5, FAT12, FAT16, FAT32, VFAT

Macintosh : HFS, HFS+, HFSX and HFS Wrapper

LINUX : Ext4, Ext3, Ext2, ReiserFS

UNIX : UFS, JFS, EAFS, HTFS, and VxFS

Novell : NSS, NWFS

Symptomen van dataverlies op uw PC

Er is een lange lijst van situaties van dataverlies die kunnen gebeuren met uw desktop computer. Helaas komen die situaties maar al te vaak voor, bijvoorbeeld het per ongeluk of expres wissen van bestanden, virusinfecties, niet-werkende software, beschadiging van het bestandssysteem, crashen van het besturingssysteem, fysieke schade aan de harde schijf van de PC door stroompieken of mechanisch falen van onderdelen, falen van de firmware van de harde schijf, waterschade, brandschade … Deze situaties kunnen allemaal leiden tot de volgende symptomen:

  • De PC start niet op of toont een ongebruikelijk blauw scherm
  • De harde schijf maakt een klikkend of knarsend geluid
  • De harde schijf is absoluut stil en er is geen enkel teken van beweging bij het opstarten
  • Het systeem is merkwaardig traag en herstart regelmatig uit zichzelf
  • De PC kan de harde schijf niet zien, waardoor die ontoegankelijk is
  • Het duurt veel langer om de desktop computer op te starten en er ontbreken mappen
  • Een bepaald volume/partitie is ontoegankelijk

Als uw gegevens belangrijk voor u zijn, neem dan NOOIT onnodig risico door zelf te proberen data recovery uit te voeren of dit aan een ondeskundig persoon over te laten. Dat kan namelijk tot gevolg hebben dat er nog meer schade wordt aangebracht en u uw data voorgoed kwijt bent.

Hoe kan Stellar u helpen uw gegevens terug te krijgen?

Computer data recovery is een systematisch proces, waarvoor veel expertise en ervaring nodig is, een uitgebreide inventaris van harde schijven en onderdelen, plus de vereiste Class 100 Clean Room laboratoria (voor het openen van fysiek beschadigde harde schijven).

Stellar beschikt over die ervaring en expertise en de juiste apparatuur en laboratoria. Het bedrijf heeft al jarenlang data recovery uitgevoerd voor miljoenen bedrijven en individuen over de hele wereld.

Bel, voor meer informatie over Datarecovery, onze adviseurs op: 02 808 90 25