Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Bij Stellar gaan we er prat op dat we voor elk data recovery probleem een passende oplossing hebben. Zo hebben we een aantal interessante producten en diensten voor distributeurs en retailers.

ESD en PtR

Stellar heeft een catalogus van meer dan 100 softwareproducten. Deze kunnen via Electronic Software Distribution (ESD) of Print to Receipt (PtR) geleverd worden.

POSA

Ons softwareaanbod is bijzonder uitgebreid. Bepaalde ‘home editions’ zijn uitermate geschikt om door middel van Point of Sale Activation in het retailkanaal aan te bieden.

Voorbeelden zijn de veelbekroonde home editions van Stellar Photo Recovery voor Windows, Stellar Data Recovery voor Windows en Stellar Data Recovery voor Mac.

Wilt u meer informatie over deze producten? Contacteer ons voor een afspraak.

Veiligheid bij RMA en reparaties

Bij heel wat artikelen, zoals notebooks, geheugenkaarten, MP3-spelers of harde schijven, wordt normaal gesproken niet gegarandeerd dat de opgeslagen gegevens bewaard worden bij een reparatie. Dat geldt zowel voor Return Merchandise Authorization (RMA) als out-of-warranty reparaties. Vaak zorgt dit voor onaangename verrassingen bij de klant en een slechte klantenervaring.

Daarom hebben Stellar en CSN samen een oplossing ontwikkeld. De klant kan bij het registreren van de RMA of reparatie meteen aangeven of hij van de data een kopie wil ontvangen, of zelfs een complete data recovery wil laten uitvoeren. Deze manier van werken is sneller, eenvoudiger en veiliger.

Meer weten over deze dienst? Maak dan snel een afspraak.

Aanvullende data recovery verzekeringen

Dataverlies kan een ramp betekenen. Bovendien is data recovery vaak erg duur. Om deze onverwachte kosten te vermijden, ontwikkelde Stellar een aanvullende data recovery verzekering. Deze kan bij de aanschaf, of ten laatste een maand erna, afgesloten worden bij de retailer aan de kassa.

Stellar Data Recovery verzekeringen dekken harde schijven, NAS, servers, SSD’s, notebooks en PC’s.

Leer meer over onze data recovery verzekeringen op deze pagina of contacteer ons voor een afspraak.