Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Wilt u verwijderde bestanden terughalen, zoals foto’s, tekstdocumenten, e-mails en databases? Spijtig genoeg bestaat er geen unerase of undelete files knop. Maar gelukkig is er nog Stellar Data Recovery. Onze professionals kunnen in een handomdraai alle verwijderde items terughalen. Handig, niet?

Waarom men voor Stellar kiest

Stellar Data Recovery is een van de meest gewaardeerde experts op het vlak van file recovery. Jaarlijks helpen wij meer dan 15.000 mensen met het terughalen van verwijderde bestanden. En met een succesratio van 95% is de kans groot dat wij ook u kunnen helpen!

bestandsherstel

Voor iedereen

Wij hebben ervaring met verschillende gegevensdragers. U kan met (externe) harde schijven, SD-kaarten, USB-sticks, CD’s, DVD’s, IOMEGA-drivers en veel meer bij ons terecht. Bent u niet zeker of uw gegevensdrager in dit lijstje past? Bel dan onze adviseurs op het nummer 02 808 90 25 voor meer informatie.

Hoe de file recovery werkt

Verloren bestanden terughalen doen we in drie eenvoudige stappen:

  1. De gegevensdrager wordt naar ons laboratorium opgestuurd en daar geanalyseerd. Hierna maken we een rapport met een plan van aanpak.
  2. Van zodra wij uw toestemming hebben, starten we met de file recovery. Onze specialisten zijn getraind om zorgvuldig en voorzichtig te werken, zodat er geen bijkomende schade optreedt.
  3. Na de betaling worden uw beschadigde of verwijderde bestanden terugbezorgd op een medium naar keuze (bijvoorbeeld een USB-stick of CD).

Recover deleted files via Stellar

Wilt u beschadigde bestanden herstellen of gewiste items terughalen? Stellar staat voor u klaar. Wij hebben ervaring met verschillende soorten datadragers en merken. Bovendien bieden wij een no cure – no pay garantie aan op onze file recovery. Hebben we uw verloren bestanden niet kunnen terughalen? Dat betaalt u helemaal niets! Contacteer ons vandaag nog via het telefoonnummer 02 808 90 25 of via de contactpagina en ontdek hoe wij u kunnen helpen.