Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Oh nee, die belangrijke werkmail en email met vakantiefoto’s werden per ongeluk verwijderd! Wat nu gedaan? Geen paniek, want Stellar Data Recovery staat voor u klaar. Wij kunnen in een handomdraai uw verwijderde mails terughalen.

Recovery software

Emails zijn enorm belangrijk geworden. Ze zijn niet alleen op professioneel vlak van levensbelang, maar ook tussen vrienden en familieleden is email populair. Daarom is het erg frustrerend om emails te verliezen. Maar met onze recovery software kunnen we deze snel en veilig terughalen. Ontdek op deze pagina alle softwarepakketten die u helpen bij de recuperatie van emails.

Data recovery diensten

Heeft u geen idee hoe u onze file recovery software moet gebruiken? Dan kan u steeds persoonlijk met onze klantendienst contact opnemen. Wij kunnen vliegensvlug verwijderde, verloren en zelfs geformatteerde bestanden herstellen. Dat geldt niet alleen voor emails, maar ook voor foto’s, muziek, video, tekstbestanden en veel meer. Voor alle soorten datarecuperatie kan u bij Stellar terecht.

Email recovery voor elk systeem

Outlook, Outlook Express, Thunderbird, Mac Mail … er zijn verschillende beheerprogramma’s voor email beschikbaar. Met welk systeem u ook werkt, Stellar heeft gegarandeerd een oplossing. Na meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met vrijwel alle systemen en mailprogramma’s.

100% van de mensen vond dit kennisbank nuttig