Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Dacht u dat het onmogelijk was om gewiste berichten terug te halen? Dan bent u verkeerd, want Stellar kan in enkele eenvoudige stappen uw berichten recupereren. Goed nieuws voor iedereen die ze per ongeluk verwijderd heeft of verloren is door een systeemcrash.

SMS-berichten

In de eerste plaats kunnen wij u helpen bij het terughalen van SMS-berichten. Wij hebben ervaring met alle soorten merken en modellen. Of u nu de nieuwste Apple iPhone gebruikt of een van de eerste Samsung tablets heeft, wij kunnen gegarandeerd uw verwijderde berichten terughalen.

 

Email-berichten

Ook voor emails kan u bij ons terecht. Met onze geavanceerde data recovery technieken kunnen we al uw gewiste emails terugkrijgen. Het maakt niet uit of u per abuis op de ‘delete’ knop geklikt heeft of een virus uw systeem heeft aangetast, onze experts weten wel raad.

Voor particulieren en bedrijven

Onze message recovery is beschikbaar voor iedereen. Bent u een groot bedrijf met honderden telefoons en emailaccounts? Geen probleem? Bent u een particulier met een gecrashte laptop? Ook dan kan u bij ons terecht. Als u op zoek bent naar een firma om uw verwijderde berichten terug te halen, hoeft u echt niet verder te zoeken.

Software of opsturen

Indien nodig kan u uw toestel opsturen naar een van onze laboratoria om de verloren berichten te recupereren. Daarnaast is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan met onze professionele data recovery software. Hiermee kan u in enkele muisklikken alle SMS’en en emails terughalen.

76% van de mensen vond dit kennisbank nuttig