Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Een USB stick is erg handig om snel bestanden mee te nemen of over te zetten naar een nieuw toestel. Maar net zoals alle elektronica, kan een USB stick beschadigd worden waardoor hij onleesbaar is. Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing, en die oplossing noemt Stellar Data Recovery. Wij kunnen uw USB stick herstellen en alle gegevens recupereren.

 

Voor alle merken

Er zijn tientallen merken van USB sticks, waaronder SanDisk, Kingston, Corsair, Intenso en Toshiba. Deze merken bieden USB sticks aan van 1 tot 64 GB (en soms zelfs meer). Er is dus enorm veel keuze. Onze USB recovery kan gebruikt worden voor alle merken en opslagcapaciteiten. Ook met uw USB drive kan u dus bij ons terecht.

 

Uw USB stick laten herstellen?

Onze repair USB stick service is veilig, voordelig en eenvoudig. In drie stappen halen we alle bestanden terug:

 

  1. Van zodra wij uw USB stick in handen hebben, wordt deze grondig geanalyseerd. Op basis van ons onderzoek wordt er een plan van aanpak opgesteld.
  2. In het laboratorium gaan onze experts van start met de USB recovery. Met een gemiddeld slaagpercentage van 95% is de kans groot dat we dit tot een goed einde brengen.
  3. Tenslotte worden uw gerecupereerde bestanden via koerier terugbezorgd.

Waarom men voor Stellar kiest
 

Stellar heeft een uitstekende reputatie op het vlak van datarecuperatie. Dat is waarom wij jaarlijks meer dan 15.000 tevreden klanten helpen. Bovendien voldoen wij aan de strengste standaarden en richtlijnen van onze sector, welke gecontroleerd worden via een BDO audit. U kan dus met een gerust hart uw USB stick laten herstellen bij Stellar Data Recovery.

 

100% van de mensen vond dit kennisbank nuttig