Home Hide

Testimonials

Stellar® Data Recovery België
4.8
Based on 441 reviews
Fait qq tests et pratiquement tout a l'air récupéré
Opdracht heel goed uitgevoerd, zeer tevreden over het eindresultaat. Communicatie ook heel goed verzorgd: je weet op elk moment in het proces waar je aan toe bent.
Stellar heeft alle data kunnen recupereren van van een HD die beschadigd was (niet meer werkte) En dit op een vlotte en correcte manier heeft afgehandeld. Data werd op een versleutelde externe HD geleverd. Enkel de kostprijs is aan de hoge kant voor een doorsnee particulier. Ik ben alvast heel tevreden van de geleverde service.
David Sanders
David Sanders
1683795537
Na een Crash van een synology 416 met 2 schijven in raid 1 (mirrored disk) heeft Stellar ons snel (is wel prijs afhankelijk, maar is ook terecht) geholpen onze disk (2,3 Tb) te recoveren en de data naar een nieuwe schijf overgezet, vanaf waar we een kopie konden maken naar een nieuwe gewenste locatie.Over de dienst en de communicatie met dit bedrijf ben ik zeer tevreden.Wat Stellar naar mijn menig aan hun service kan toevoegen, is advies hoe je het beste (lees het snelst) de data kunt terug zetten. Ik ben nu al dagen bezig mijn data terug te zetten en ben nog niet klaar. Toen ik Stellar hiernaar vroeg verwezen ze me naar een IT (niet van hun) afdeling, dat was jammer.
Josh Lic
Josh Lic
1683192086
Gran servicio! Recuperaron todas las fotos de mi tarjeta micro SD a pesar de que eran archivos RAW. Además, el pago (€450) se puede diferir hasta en 3 mensualidades para que sea menos complicado. También, me entregaron los archivos en un disco duro de 1TB (tal vez por la enorme cantidad de archivos que recuperaron ~150GB). Por lo que el precio está completamente justificado.Algunos de los archivos que recuperaron están dañados y no se pueden abrir, pero la mayoría están en buen estado.Gracias también a Lemmy por su constante ayuda y paciencia, un gran servicio al cliente. 100% recomendado.
J'ai pas mal aimé votre expérience que par contre ça à malheureusement beaucoup duré pour la réparation que j'ai dû m'efforcer à payé mensuellement 150 € par mois et que j'ai dit ça à ma mère à la toute fin mais maintenant le paiement échelonné est complètement terminé
Prestation conforme aux attentes. Données du DDE endommagé récupérées avec succès et arborescence des répertoires conservées, le tout sur un nouveau DDE de même capacité et livré à domicile.Merci pour votre professionnalisme.
merijn scholten
merijn scholten
1681215223
Ik ben goed geholpen. De recovery, het bekijken van de bestanden op afstand en het contact met de klantenservice was allemaal goed voor elkaar.
Société très sérieuse qui conserve encore une grande humanité. Et même si l'objectif de récupération n'a pas été totalement atteint, leur gentillesse et compréhension donnent du baume au coeur. A recommander certainement.
Younes Mahdad
Younes Mahdad
1680773290
Un travail très professionnel et une équipes très réactive qui propose une solution de récupération de données efficace, je recommande vivement
Samantha Ch
Samantha Ch
1680685831
Voordat ik contact had opgenomen met Stellar had ik nog naar andere bedrijven gekeken die harde schijven herstellen. Maar op basis van reviews bleek Stellar toch de beste te zijn. Niks was minder waar. De stappen waren simpel te volgen en je kunt het hele process middels hun online portal in de gaten houden.Nadat je device is opgehaald door DHL krijg je de volgende dag al uitslag van hun onderzoek. Waarna je kunt bepalen wat je vervolg stappen zullen zijn.Voor eventuele vragen is de klantenservice vriendelijk en goed bereikbaar. Daarnaast denken ze graag met je mee over mogelijkheden en oplossingen.
Fab Uleu
Fab Uleu
1680193647
Excellent service. Le contact téléphonique était super sympa et tout s'est parfaitement bien passé. Le transporteur est venu à mon domicile récupérer le disque dur et idem pour la livraison, avec un tout nouveau disque. Du grand professionnalisme dans la récupération de données. Merci.
Top service! Het lukte me niet meer om zelf m'n harde schijf aan de praat te krijgen. Waar vroeger gelijkaardige services vele duizenden euro konden kosten, was het bij Stellar voor enkele honderden euro opgelost. Gedurende het proces heel duidelijke communicatie en correcte afhandeling. Zéker een aanrader dit bedrijf!
Johan Kellerman
Johan Kellerman
1679756971
De externe harde schijf was van de keukentafel gevallen en maakte een tikkend geluid, deze was niet meer benaderbaar door de laptop, met hierop minimaal 10 jaar foto's en video's, waar ook geen back up van was.Na een korte google zoektocht bleek dat we meer schade konden aanrichten door te blijven proberen.Stellar heeft met succes de schijf kunnen maken en de beschadigde bestanden zijn gerecoverd.De kennis en kundigheid ben in zeer tevreden over, deze kennis en kundigheid komen wel met een prijs, maar voor de data die wij anders zouden kwijt zijn geweest, was dit het zeker waard.
Top service! Het lukte me niet meer om zelf m'n harde schijf aan de praat te krijgen. Waar vroeger gelijkaardige services vele duizenden euro konden kosten, was het bij Stellar voor enkele honderden euro opgelost. Gedurende het proces heel duidelijke communicatie en correcte afhandeling. Zéker een aanrader dit bedrijf!
No kidding! Ik ben zelf ITer met heel wat hardware jaartjes, en voor mij was de disk dood. Een kortsluiting aan de usb-sata convertor was precies helemaal door alle logica van de disk gekropen.Ik had geen vermoeden dat data recovery voor zo'n schappelijke prijs kon. Kan maar een ding zeggen: ik was stomverbaasd en in bewondering dat dat gelukt was, zonder meer.De gebruiker van de disk was in de wolken. Wat meer is, nu weet ie wel dat elke bit kan en zal verloren gaan als er geen backups bestaan. Zeer goede les, en dan nog eens zonder al te grote kleerscheuren.Heel erg bedankt.
Mehdi Rejeb
Mehdi Rejeb
1678354985
Délais respecté, données récupérées, suivi au lazer.
Bert P
Bert P
1677354673
Het kost wat, als particulier maar als je de afweging hebt gemaakt dan hoop je dat het ook het geld waard is. En dat was het in ons geval.Een nog vrij nieuwe 3T WD Elements SE HDD had het begeven, vol met voor ons waardevolle files. Zelf van van alles geprobeerd met ook het Stellar programma maar vergeefs.Eenmaal aangemeld was er goede communicatie met Jeanette. Duidelijke afspraken, feedback over de inschatting hoeveel er te redden was, betaling, verzend-instrukties en ontvangen en na verstrekken Bitlocker wachtwoord al gauw de melding dat de lees/schrijfkoppen beschadigd waren, maar wel veel gered kon worden (met bewijzen van wat files via email).Dat bleek zo te zijn, na een week of twee kwam na ook nog interventie van Stellar bij DHL een nieuwe schijf -en de oude- terug en bleek vrijwel alles gered te zijn. Petje af!
Ayse Karatay
Ayse Karatay
1677142659
Un grand merci pour ce travail.Tous mes souvenirs ont été récupérés.Mille mercis
Peter Hilbrands
Peter Hilbrands
1676882077
Contacten liepen goed, wij zijn perfect geholpen door Stellar wat betreft de beschadigde bestanden van de klant. Echter de 24/7 gat niet helemaal op als je zondag een spoed klus wil inleveren, dan wordt er gezegd dat men gesloten is op zondag.
Absoluut professioneel werk. Het is wel veel geld… maar, dat is goede les. Voorkomen os beter dan genezen!
Merci d'avoir récupéré mes données d'un Disk dur Externeà recommander
De Weerd
De Weerd
1676320149
Waar alle op internet aangeboden programma's en alle hobbyisten om mij heen niet in slaagden, slaagde Stellar wel in: het terughalen van de vakantie foto's op een gecrashte micro-SD kaart. 3 dagen aan foto's kwijt, maar 18 boven water getoverd. Misschien niet goedkoop, maar wel goed!
Simon Smets
Simon Smets
1676306945
Mirko Petrovic
Mirko Petrovic
1674642723
Zeer professionele en efficiënte communicatie en prima dienstverlening.
Emile Renaud
Emile Renaud
1674638244
Works well but expensive. Let me get started by saying that I am a happy recurring customer of Stellar DR. I have had a HDD crash with a portfolio on there and an iPhone with photos of the birth of my child corrupted and both issues have been resolved to great satisfaction by Stellar. However, you can buy quite a nice NAS backup system for the cost of two recoveries. Hind sight is 20:20 ;)
Super ervaring gehad. Aardige klantenservice, super duidelijke communicatie. Erg professioneel maar helpen je ook goed als je ze belt. Heb via TeamViewer mijn bestanden kunnen inzien en daarna mocht ik beslissen of ik de bestanden wilde 'terugkopen' of het laten vernietigen. Aangezien een groot deel (en daarbij helaas het voor mij belangrijkste deel) niet was teruggehaald heb ik niet hoeven betalen en vernietigen ze de schijf. Alles is in goed overleg gegaan. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden! Groetjes Nathalie
Stef en Tamara
Stef en Tamara
1673978954
Niet echt goedkoop, wel professioneel.
Ingrid Meeusen
Ingrid Meeusen
1673957216
Stellar Data Recovery. De redder in nood. Mijn externe harde schijf stopte ermee van de een op andere dag. Ik kreeg hem niet aan de praat. Via een collega ben ik bij Stellar terecht gekomen. Wat een top service kreeg ik daar. Ik ben goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen rondom de schijf en uiteindelijk zijn al mijn documenten weer terug gevonden.
ahmed oubari
ahmed oubari
1673014355
Accueil sympathique, compétence professionnelle irréprochable, service après-vente louable .
Repair Service
Repair Service
1672301976
Duidelijke communicatie en een prettig bedrijf om mee samen te werken. Een aanrader voor consument en zakelijk.
Basic TWO
Basic TWO
1671446063
Heel efficiënt en ook heel voorzichtig, zowel met je "verloren" data als met betaling :) Wel niet goedkoop maar als je hiermee je anders volledig verloren data terugkrijgt, is dat een investering die loont en een goede les om regelmatig backups te nemen
Merci beaucoup vous m'avez sauver, un service pro et rapide
I had 40 years of my data and memories stored in a Synology NAS Drive backed up on a USB. My house burnt down and all that was left was totally charred drives. I took my chances with Stellar and I am very happy to say that they recovered 90% of the data. The overall process with Stellar was exactly as the committed in terms of service with no surprises. I would totally recommend Stellar for data recovery. If they can retrieve my data from totally burnt drives, I am sure they can do it any other disaster.
Lien Santens
Lien Santens
1670331131
René de Koning
René de Koning
1669972531
Doen wat ze beloven en duidelijke communicatie daarover.
Michael Hofman
Michael Hofman
1669883158
Een van onze relaties (niet in Beheer bij ons) had een NAS met daarop 3TerraByte aan data. Bleek dat er, van de 4 schijven, er 3 stuk waren. Deze aangemeld bij Stellar Data Recovery te Utrecht en na 4 werkdagen werd ik gebeld met het heugelijke nieuws data alle data restored kon worden !
My harddick crashed two weeks before my exams in arhcitecture, all my work of past fours yeares was on it and i didn't have a backup. Luckally my friend in Holland discovered you and i could send my hdd to you. You were able to rescue 95% of data. And i could use recovered dat for my exam presentation! Could i am very gratefull to you. Alas a short time solution was required so the price turned out to be very high.
Expérience parfaite ! Malgré un contexte de perte de données stressant. Après avoir consulté 2 informaticiens généralistes, ils m'ont indiqués Stellar comme les experts de la récupération de données. Processus très clair, l'équipe est très accessible au téléphone et par email, toute la logistique et les garanties NDA sont en place pour garantir la sécurité du processus et une prise en charge rapide. Concrètement, j'ai reçu ma récupération de données 100% réussie au bout de 5 jours ouvrés (diagnostic et logistique d'envoi / de retour comprises). Top !
Luc Verhoeven
Luc Verhoeven
1668765494
Je suis enchanté de la prestation et du suivi très complet des étapes autant le premier contact, par téléphone, que les étapes ultérieures par mail. Et il y a eu moyen de récupérer in fine la plus grande partie des données. Respect du délai, et tout
1000 Mercis à toute l'équipe de Stellar d'avoir récupéré toutes les données de notre serveur !!! Super pros et super rapides ! Et merci à Lemmy Madder pour son suivi et sa communication impeccable !
Edis Sepo
Edis Sepo
1667893400
Ik was heel blij met de dienst van Stellar Data Recovery. Mijn externe HDD werd zelden gezien door de PC, laat staan dat ik door de bestanden kon bladeren of overzetten. Veel belangrijke foto's en bestanden zouden hierdoor kwijt zijn geraakt. Bleek dat er een hardware issue was met de leeskop. Alle files werden weer teruggebracht, op een aparte externe hardeschijf, beveiligd. Uitstekend.
Sander Slotboom
Sander Slotboom
1667823548
Stellar heeft praktisch al mijn gegevens gered van een fysiek beschadigde harde schijf. Hele snelle en open communicatie, duidelijk inzicht in het hele proces en alles super snel professioneel weer afgeleverd. Ik hoop natuurlijk dat ik ze niet nog een keer nodig heb, maar als het óóit weer helemaal mis gaat is dit het bedrijf waar ik aan klop.
Bonjour! Je n'ai pas encore procédé à la récupération, j'attends de l'aide, car pour moi c'est compliqué, d'autant plus que je ne comprends pas très bien l'anglais. Toutefois, j'ai entière confiance dans le service, je suis sûre que la tâche a été parfaitement réalisée.La présentation de Stellar sur le site est complète, claire et exacte. J'ai particulièrement apprécié les rapports humains, et les contacts téléphoniques charmants.J'écrirai à nouveau quand j'aurai réussi la récupération, pour dire ma satisfaction, sans aucun doute.Cordialement, Claudine Raemdonck.Je confirme ma bonne intuition, Stellar a récupéré à la perfection toutes mes données et photos.Merci beaucoup!
Albert Kuijer
Albert Kuijer
1666682834
Extreem professioneel, een strakke en altijd pro-actieve opvolging van het dossier. Met het gewenste eindresultaat. Files zijn volledig van de beschadigde harde schijf gehaald. Geen enkele negatieve opmerking te melden.
Ishimwe Patrick
Ishimwe Patrick
1666179363
Je mets 4 étoiles au lieu de 5 parce que le prix de la récupération des données reste relativement cher.Et évidemment beaucoup d'émotions d'avoir pu retrouver mes données.Heureusement que une entreprise comme Stellar existe sinon je ne sais pas comment j'allais faire.
Ardeschir
Ardeschir
1664442197
Un service impeccable, une parfaite efficience et une compétence technique rarement vu. Je recommande.
Michèl Evers
Michèl Evers
1664259640
Wat een snelle service! Complimenten.Vooral de communicatie verdiend een pluim.Natuurlijk alle data gereciteerd!!!
Destopian
Destopian
1663250535
Mijn harde schijf was niet meer leesbaar, toen mijn computer voor reparatie ging. Via de repair shop ben ik op Stellar gewezen. Prijs was vooraf goed duidelijk en communicatie verliep duidelijk en werd goed op de hoogte gehouden.Helaas waren de bestanden niet meer te redden doordat de schade te groot was. Heb wel het gevoel dat als Stellar het niet voor elkaar krijgt dat het gewoon einde verhaal is.
SERIEUX RAPIDE et EFFICACE. suivi en continu. très reconfortant.
Heel tevreden, vlotte service, vlotte communicatie.
Kaja Janssen
Kaja Janssen
1661785547
Onze harde schijf met alle foto's bleek niet meer te werken. Een lokaal bedrijf kon het niet oplossen.Met Stellar was er een duidelijke communicatie over het verloop van het proces en het stadium waarin men zich steeds bevond.Het heeft wel wat geld gekost maar we hebben nu wel alle foto's terug! Dank jullie wel!
Stellar was able to recover a good amount of data even though my hard disks had completely burnt down during a fire accident in my house. While I had little hope considering the extent of damage to the drives a good amount was recoverable. Overall the engagement with Stellar was very pleasant.
Sandra Coufreur
Sandra Coufreur
1661361172
Top bedrijf. Professionele benadering, duidelijke probleemstelling en evt. Oplossing. Bij mij is het niet gelukt maar ze hebben er alles aan gedaan
Gerard Herts
Gerard Herts
1661261619
En plotseling kon ik niet meer in mijn bestanden. Een herstelprogramma werkte niet, dus ik had een heel groot probleem. 20 jaar administratie voor een vereniging niet meer te openen. Alle planningen voor komend seizoen niet meer te benaderen op de schijf. Slapeloze nachten. Toen werd ik geattendeerd op Stellar. En meteen gebeld. Wat ben ik blij met Stellar. Ik heb meteen mijn harde schijf gebracht, werd geweldig ontvangen en men stelde mij gerust dat zij een hele grote kans zagen dat ik niet al mijn data kwijt zou zijn. Ik had gekozen voor de goedkoopste versie, daar de club niet zo draagkrachtig is om dat bedrag zo maar op te hoesten. Maar na een week werd ik al gebeld. Ik kon de gegevens komen halen of laten toesturen. Ik koos voor ophalen. Wat heb ik weer goed geslapen. Alles is teruggevonden met ook uitleg wat de oorzaak was. Geweldig Stellar. Normaals bedankt.
Elifcan Cetin
Elifcan Cetin
1660897416
Dear All,Thanks a lot again for your hard and good work. You saved my life for the second time. Your customer service is also amazing. Especially big thanks to Lemmy. Thank you all!
Niels A
Niels A
1660031906
Fijn persoonlijk contact, duidelijke voortgang inzichtelijk. Laatste hoop in bange dagen als het om harde schijven gaat. Kortom ruim tevreden!
Esther Biljardt
Esther Biljardt
1659958112
De printplaat van mijn externe harde schijf bleek doorgebrand te zijn na evaluatie van stellar.Het betekende heel veel voor mij om de informatie op de schijf te recoveren aangezien er heel veel foto’s op stonden.Gelukkig zijn het de mensen bij stellar gelukt vrijwel alle gegevens op de schijf te redden.Mijn ervaring met stellar is heel positief.ik zou Stellar zeker aanbevelen.Het feit dat ze voor particulieren een gereduceerde prijs hanteren en de mogelijkheid om in termijnen terug te betalen is ook zeker een pré.Het contact met stellar is goedAl met al een zeer positieve ervaring
Jorinde Moes
Jorinde Moes
1659813104
Wat een schok toen de laptop het begaf! Stellar heeft mij gelukkig perfect geholpen en kreeg ook keurig op alle vragen binnen een paar uur antwoord. Bezorging e.d. is ook netjes. Maar het allerbelangrijkste: al mijn data is terug en daar ben ik Stellar zeer dankbaar voor! Het was het waard!
Peter de Jong
Peter de Jong
1657613867
Top geregeld! Prima ophaalservice, afgesproken tijdsduur van herstellen nagekomen en ook de nazorg van het afleveren was buiten gewoon verzorgd!
Wij zijn zeer tevreden over de snelle en goede service, alle verloren data is weer hersteld.
Martin Mulder
Martin Mulder
1656661107
Mijn ervaring met Stellar Data Recovery is uitstekend. Goede voorlichting, goede service, betrouwbare ophaal- en bezorgservice. En het belangrijkste: goed resultaat. Zeer tevreden en van harte aanbevolen.
Een erg kundig bedrijf waar service op nummer 1 staat. Ze staan erg open voor uitleg en waar nodig het samen kijken en zoeken naar de missende data. Onlangs al enkele keren zeer goed zaken kunnen doen met dit datarecovery bedrijf.
martine eelman
martine eelman
1656417294
Zeer tevreden met de service en het resultaat. Mijn externe harde schijf was gevallen, en deed niets meer. Opgestuurd naar Stellar, en na 4 weken weer terug. Niet 100% van de bestanden is gered, maar ik zou toch zeggen zeker 95%. Heel erg blij mee!!
Na het kwijtraken van een groot deel van mijn data door een beveiligingslek in mijn Western Digital NAS en een zeer slechte ervaring met de klantenservice aldaar, heb ik mijn schijf bij Stellar Data Recovery aangeboden. Zij hebben zo goed als alle data weten te herstellen. Alle vijf de sterren van deze beoordeling zijn dus dik verdiend.
Jeroen Post
Jeroen Post
1654676599
Stella hanteert een helder beleid, komt afspraken na en levert uiteindelijk een inzichtelijk diagnoserapport. Helaas was de voor mij e belangrijkste informatie - foto's van mijn kinderen tot aan hun pubertijd - niet meer te redden. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen die te maken krijgt met een gecrashte hardeschijf.
isabelle nissen
isabelle nissen
1654085259
Très professionnel !
Henny Sondervan
Henny Sondervan
1652434610
Daaf Daaf
Daaf Daaf
1652342839
I used the gratis analysis and Stellar rapidly gave me the diagnosis result.I finally decided not to go further and Stellar kindly and efficiently followed up on my decision. As promised they did not charge me anything. Which proves a high degree of honesty and customer understanding. A very trustful company with very kind, competent and efficient peolpe. I highly recommend in case needed.
Peter Breur
Peter Breur
1652182529
Ik heb mijn data van de kapotte back-upschijf weer volledig terug. Snel en netjes afgehandeld. Duidelijke communicatie en waar voor je geld!
Super restauration des fichiers. Tout est OK. Merci beaucoup
Jean-Luc Thayse
Jean-Luc Thayse
1651332669
Service d'une grande efficacité et se tenant aux engagements annoncés ! Très bon suivi de dossier et grande réactivité sur nos questions face à d'éventuelles difficultés... Merci !!!
Ibrahim Amelah
Ibrahim Amelah
1650465486
Excellent service. Toutes mes données ont pu être récupérées. Prix fixe connu d'avance. Grand merci aussi à Lemmy Madder pour sa gentillesse et son suivi impeccable.
Antoine Rose
Antoine Rose
1650438714
Not the cheapest but outstanding service and Quality. Best thing: you can call them and they are humans answering, no chatbots or automated systems. They were able to recover 200GB of 150MP RAW photos from a SSD that had a corrupt controller. It saved my day as the project was quite expensive to do so it was a no brainer to work with the best. Thanks !
Niels de Mulder
Niels de Mulder
1648709442
Via ons bedrijf al veel schijven met opgestuurd en teruggekregen met resultaat. Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Duidelijke overeenkomst en prima communicatie.
Johan
Johan
1648561259
Super gedaan, ondanks zwaar beschadigde gegevensdrager toch e.a. kunnen redden aan foto's en bestanden.
Emilie Doetsch.
Emilie Doetsch.
1648460276
I had an external HD which crashed after my laptop shut down due to battery shortage. An IT repair shop was unable to recover my data (3 TB). They advised me Stellar and I was delighted: delay and budget were respected and I was able to recvover all of my data (except for a few corrupted files which I didn't need). Yes, it is a bit expensive but totally worth it ! Thank you again Stellar :-)
Goede en duidelijke communicatie bij het hele proces.
Gerald Pays
Gerald Pays
1646730969
BonjourJe laisse un avis très favorable malgré le fait que mes données sur mon disque n'ai pas pu être sauvés. Je suis très triste mais le service est très professionnel et très compétant. Je recommande vivement stellar à toutes personnes souhaitant récupérer leurs données et ne faite confiance à personne qui vous dise qu'ils peuvent récupérer vos donnés j'en ai fait les frais. Un très grand merci à stellar. En espérant faire affaire avec vous dans le futur.
Willem Snapper
Willem Snapper
1646685549
Data en Foto's wil je nooit kwijt, maar het overkomt je allemaal wel eens, en dan is de vraag: hoe los je dit weer op? Nou dan zoek je gewoon contact met Stella Data Recovery!! Geweldige service, duidelijke prijsafspraak en no cure, no pay! Wat Stella voor mij heeft betekend betreft een defecte USB, maar alle data en foto's zijn keurig hersteld en weer netjes aangeboden!Heel erg bedankt, jullie krijgen 4 sterren, eigenlijk mogen het er wel 5 zijn, maar dan hebben jullie alles bereikt, het kan altijd beter, zeg ik altijd!!!
Heel correcte service, 100 % gerecupereerd van mijn harde schijf waar met gewone technieken niets meer uit te halen was, zijn geld meer dan waard! Bedankt
B Harting
B Harting
1645729667
Stellar Data Recovery is een superfijn bedrijf dat je data van kapotte harde schijf kan redden.Ze communiceren geweldig goed, alles is goed geregeld, kapotte HDD opgehaald met een koerier, dan een analyse met kostenopgave en uiteindelijk al mijn foto’s zijn gered! De kosten meer dan waard en zeker een aanrader!
Ine Van Camp
Ine Van Camp
1645436903
Zeer vriendelijke en correcte service. Gedetailleerde rapportering en je data wordt met zorg behandeld en teruggestuurd. Dankjewel Stellar Data Recovery.
jan vellinga
jan vellinga
1645011692
Ze maken waar wat ze beloven! Bedankt!
Jan Snelders
Jan Snelders
1643913297
Mijn NAS (met enkele terabytes aan gegevens, video's, foto's, geluidsbestanden en onderzoeken, verzameld over de afgelopen 20 jaar) was plotseling niet meer te benaderen en via enig onderzoek ben ik terecht gekomen bij Stellar Data Recovery.Ik kreeg duidelijke informatie over prijs en duur van de recovery en over de veiligheid en anonimiteit met betrekking tot mijn gegevens, hetgeen mij deed besluiten om met hen in zee te gaan.Ik werd regelmatig en uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang van de recovery. Eerste klas service dus! Zij maken volledig waar wat ze beloven op de website.Ik raad om bovenstaande redenen Stellar Data Recovery van harte aan.Een zeer tevreden klant dus.
Few are the companies these days who take the customer seriously.Stellar Recovery is one of those. They did three jobs for me.In the 3 cases, their mail replies never took more than half a day!No waiting lines when you called them on the phone.The professionalism of Miss Jeannette den Besten as coodinator is amazing.Every successive step in their repair process is documented and shared with you, the customer.And they are fast. And friendly.Prices are set beforehand and respected.A pleasure to work with Stellar Recovery.Ir. Paul Verhaeghe
Jan Luitse
Jan Luitse
1643029482
Zeer tevreden over 100% recovery na crash van 3TB harde schijf.Veel data, foto's en documenten gaaf teruggekregen.Goed responsief bedrijf, telefonisch en via mail. Goede glasheldere informatie over het herstelproces en duidelijke prijsafspraken vooraf.Aanbevolen!!
Ik wil jullie enorm bedanken wat jullie voor mijn man arjan Huijbrechts hebben gedaan.Zijn sd kaart crashten en tegelijk hoorden wij dat hij ongeneeslijk ziek was.Jullie hebben alles gedaan om hem te helpen om zijn waardevolle foto's terug te krijgen.Arjan is er helaas niet meer, maar de usb stick met foto's was net op tijd binnen. En heeft hij nog kunnen kijken naar de foto's.Voor mijn en mijn dochter nu een waardevolle herinnering 🙏🏻❤Echt 1000maal dank voor dit geweldig iets wat jullie gedaan hebben!!!!!!
Peter Horstman
Peter Horstman
1642330627
Vanaf het eerste contact tot en met het laatste woord geweldige maar ook professionele service van Stellar Data Recovery gehad. Kundige en betrouwbare mensen die mij stap voor stap hebben begeleidt naar een fantastisch eindresultaat.Ze zagen mij als mens en niet als nummer. Dank nogmaals.Youssef el Akchaoui
Kees de Muynck
Kees de Muynck
1641899199
Dany De Clercq
Dany De Clercq
1640775359
je suis vraiment content d'avoir récupérer une très grosse partie du contenu de mon HDD; malheureusement pas tout car les surfaces de mon HDD étaient endommagée.je serai plus prudent à l'avenir avec des sauvegardes de mes documentsmerci à l'équipe STELLAR :-)
hassan ghanam
hassan ghanam
1640354901
Malgré ma déception que ce site n'a pas réussi à me récupérer lesdonnées de ma clés USB, je retient le professionnalisme de ce site etsa bonne réactivité pour l'ensemble de son travaille.En plus ce site respecte le contrat établie au moment de l'offre.Je savait que la tâche demandée était très difficile à atteindre et nesuis donc pas déçus du résultat.
Lia Middelburg
Lia Middelburg
1639731820
Professioneel, betrouwbaar, reageert snel!
BIM Y
BIM Y
1639488102
Raymond Dwinger
Raymond Dwinger
1639480519
Via internet dit bedrijf ontdekt en van verschillende kanten gehoord dat zij zeer goed werk leveren . En dat heb ik dus nu uit eigen ervaring ook ondervonden . Ik beveel Stellar dan ook zeer aan
zeer goede service, informatie over elke stap van het proces, goede inschatting van het resultaat vooraleer tot betaling wordt overgegaan. Uitstekend bij reeds tweemaal gebruik van Stellar voor data recovery zowel van een pc als GSM.
Perfecte klantenservice en goede infromatie naar klanten.
Fabrice Gérard
Fabrice Gérard
1638893648
Entièrement satisfait du service à tous les niveaux ,du début à la fin ,merci à vousCordialement Gérard Fabrice
Jeffrey Kuhn
Jeffrey Kuhn
1638275811
Dolf Middelhoff
Dolf Middelhoff
1638265551
Een harde schijf zien crashen, bezorgt een mens een hartverzakking. Wanneer die schijf dan ook nog eens geen back-up heeft, veroorzaakt dat bijna hartfalen. En als daar een heel boek op staat (met alle hulpbestanden, bronnen, foto's, geluidsfragmenten, interviews etc) dat nog verder moet groeien voordat het kan worden uitgegeven, komt de eindigheid van het leven in zicht.In die ontredderde toestand benaderde ik Stellar Data Recovery met de vraag of en wat ze voor me konden doen. Dat werd snel en helder uitgelegd. De uitvoering verliep vlot en ik werd als bezorgde klant goed geïnformeerd over de stappen die zij en ik dienden te zetten om het probleem op te lossen.Er draait nu een bronschijf met vrijwel alle voor mij relevante bestanden er weer op, naast een back-up. Het boek kan dus verder groeien en in de nabije toekomst worden gedrukt en uitgegeven.Mijn hartritme is gelukkig weer terug op het oude, gezonde niveau.
Super geholpen en heb zo goed als alle data terug naar crash harde schijf IMac waar Apple en Amac niets voor mij konden doen!
Luna Lovewitch
Luna Lovewitch
1637437702
very nice, costs a lot of money if you are on a budget but they do the job properly and very friendly
G.H. Calf
G.H. Calf
1637085761
• Wat voor probleem had ik; Mijn externe schijf was niet meer te benaderen.• Wat betekende dat probleem voor mij als het niet zou worden opgelost: als het niet opgelost zou zijn, dan was ik bestanden kwijt en ca. 20.000 foto's over 20 jaar• Wat had ik zelf al geprobeerd om het op te lossen: alles• Wat heeft Stellar voor mij kunnen doen: via de Datarecovery zijn al mijn bestanden weer terug• Hoe is mijn ervaring met Stellar: deskundig en klantvriendelijk• Zou ik Stellar aan iemand aanbevelen: zeker maar de actie die uitgevoerd moet worden om de bestanden terug te halen kost je twee ribben uit je lijf!
Stellar is een vriendelijk bedrijf met goede duidelijke en fijne service. Stellar heeft mijn externe harde schijf onderzocht nadat ik hem aan iemand had aangeboden die blijkbaar geen verstand van zaken heeft. Nadat ik hen de situatie had uitgelegd zijn zij voor mij aan de slag gegaan. Helaas was een recovery in mijn geval niet mogelijk. Erg fijn ze namen zelfs de moeite mij even persoonlijk op de hoogte te brengen omdat zij het voor mij erg vervelend vonden. Bedankt voor jullie hulp. Mvg Patricia
Johan Pater
Johan Pater
1636623944
Herstellen van data is kostbaar, maar als men dat laat doen bij Stellar is de kans zeer groot dat het goed komt én dat uw data in vertrouwde handen is.
Hen kers
Hen kers
1635404892
Aurore Delsoir
Aurore Delsoir
1635229912
Un service d’une réactivité exceptionnelle et un professionnalisme hors pair. Le tout avec une gentillesse et une écoute remarquables.
Walter Goormans
Walter Goormans
1634814102
Einstein0808
Einstein0808
1634752997
HDD had defecte onderdelen bleek na diagnose. Stellar heeft vervolgens alle data terug kunnen halen in perfecte staat. Dit ging met goede professionele service. Enorm tevreden!Natuurlijk wordt gehoopt niet weer gebruik te moeten maken van een desbetreffende service. Maar mocht het nodig zijn, zit je bij Stellar aan het goede adres.
Mark Stoopman
Mark Stoopman
1634551575
Perfecte communicatie en afwikkeling. Met name de korte lijntjes zijn heel prettig en je hebt direct iemand met veel kennis te pakken. En 24x7 is echt 24x7!
Wouter Defoort
Wouter Defoort
1634319961
Brenda Stad
Brenda Stad
1634234241
Ze hebben bijna alle dierbare foto's kunnen redden van een harde schijf die ik uit mijn handen had laten vallen. Superfijn!
Jacob Taal
Jacob Taal
1634201619
Snel opgepakt, en boven verwachting data van een SSD met defecte controller kunnen krijgen. Ook een aantal mappen buiten de standaard mappen om. Klasse!
Ingrid Barten
Ingrid Barten
1631819088
Mijn externe harde schijf met al mijn foto's was kapot. Stellar heeft het grootste deel terug kunnen halen. Goede service, duidelijke informatie, alles geheel volgens afspraak. Ik ben erg tevreden.
Très bien, personnalisé, efficace, rassurant, flexible
jochemjonkers
jochemjonkers
1630349091
Van veel mensen met verstand van ICT kreeg ik te horen dat mijn gecrashte harddrive niet te redden zou zijn. Gelukkig kreeg ik ook van een van hen de tip om met Stellar Data Recovery contact op te nemen.Stellar heeft al mijn data terug weten te halen en hebben mij gedurende het proces steeds goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik ben heel tevreden en de data die ik kwijt was heb ik gelukkig weer terug!
mvdn
mvdn
1630069779
Excellent service! A lot of my HDD was recovered although the HDD was in really bad shape, damaged headers, damaged discs, I don't think there was anything not damaged. Still Stellar was able to recover the files needed and even more. The service is not cheap, but it's quality. Data recovery done by professionals is never cheap BTW. If you need your files recovered this is the way to go!!
Celica Toyota
Celica Toyota
1629312164
je suis tres heureux d'avoir pu recuperer mes differentes photos surtout celle de famille qui sont malheureusement decede , sa fait du bien de les revoirs en imagemerci pour votre travail
Marcel Fossen
Marcel Fossen
1629277027
Gewoon professionals. Als data echt belangrijk is dan is de keuze voor dit bedrijf een no-brainer. Goed bereikbaar, duidelijk verhaal, strakke dienstverlening. Kosten ook in verhouding. Een aanrader...
Service très professionnel et très bon service client !
Arnaud Simonis
Arnaud Simonis
1628066842
Excellent results and very responsive support. I recommend.
Franchement,Stellar ne vole pas son titre, c'est vraiment une superbe entreprise avec une excellente réactivité et une bonne réponse. J'avais essayé un autre qui était malheureusement plus compliqué et le rapport qualité-prix ne me semblait pas assuré alors que Stellar à un qualité prix très efficace.Si l'on avait une question, il répondait rapidement et les réponses à nos questions étaient rapidement répondues.J'avais fait tombé un disque dur ou la probabilité de réparer et de récupérer les informations semblaient assez basses ou compliqué, j'étais assez perplexes, mais au final, c'est un travail formidable qu'ils ont achevé. Un travail de qualité, efficace, et honnête, je recommande.
Creade Consult
Creade Consult
1627029182
Très bonne réactivité & communication de Lemmy Kramer - Madder
I had a hard disk from 2014, which crashed in 2017 and had important data on it. I tried for 4 years by myself to recover the data but to no avail...At last I decided to get a professional on the job, and I'm so happy I did! They recovered the data I needed, gave very good feedback during the time I had to wait.Once I confirmed the data had to be recovered, and payed, I received an external hard disk with casing, encrypted, and was able to get to it in no time...
Johan Wiggers
Johan Wiggers
1625758261
Zeer tevreden over Stellar, na het laten vallen van mijn externe hardeschijf ben ik constant op de hoogte gehouden over de voortgang.De communicatie met Stellar heb ik als zeer goed ervaren. Deze week al mijn bestanden weer retour mogen ontvangen op een nieuwe schijf. De prijs kwaliteit verhouding voor deze dienst en het terugkrijgen van de verloren bestanden is gewoon goed te noemen.Zal Stellar zeker aanbevelen!
Jerome Canicio
Jerome Canicio
1625723444
Excellent travail , personnel à l écoute et très empathique, pas de surprise concernant le tarif , tout est bien expliqué . Malgré le prix élevé , des données de grandes valeurs ont été restaurées . Je recommande vivement .Merci Stella , vous avez contribue à sauver 25 ans de souvenirs d’une famille..
Kelly Kruijs
Kelly Kruijs
1624886159
Wow, wat een paniek toen mijn harde schijf met al mijn foto's crashte. Gelukkig heeft Stellar vrijwel alles kunnen herstellen! Ze reageren enorm snel, zijn heel behulpzaam, en komen hun afspraken na. Erg blij mee
anneke emmen
anneke emmen
1623921522
Professioneel contact met vriendelijk personeel.Goed op de hoogte gehouden over vorderingen.Resultaat prima.Afhandeling via DHL goed.
B Rodijk
B Rodijk
1623146865
Onze P.C. was omgevallen en daardoor bleek de harde schijf te zijn gecrasht. De P.C. is door twee computer zaken bekeken en door beiden konden er geen bestanden meer veilig worden gesteld. Het ging ons om met name de kinderfoto's die erop stonden. Via internet google kwam ik bij Stellar Data Recovery uit, leek ons de juiste en laatste optie.Van het begin tot het einde van het proces zeer tevreden en positief. Telefonisch goed bereikbaar, alle tijd voor uitleg en/of toelichting en vriendelijk te woord gestaan. Vanaf het moment van het verzoek indienen, P.C. die wordt opgehaald, reparatie proces, de communicatie per e-mail en via de eigen inlogcode tot het terugsturen van de P.C., alles uiterst correct. Stellar heeft bestanden en foto's veilig kunnen stellen en deze op een usb stick gezet voor gebruik. Gezien mijn ervaring zou ik Stellar zeer zeker aanbevelen.
Il n''y a pas assez de caractère pour décrire la qualité du service Stellar.Tout est juste fabuleux.Que se soit du service de la récupération, du service après-vente, le suivi de l'avancé du processus et aussi de la livraison express, un seul mot pour décrire tout ça: EXCEPTIONNELLE.J'envoie un mail et l'on m'appelle sur mon phone dans les 5 minutes pour discuter du sujet. Les informations sont toujours précises et toujours claire...Avec des techniciens à la perfection, j'ai su récupérer la globalité de mes données. Merci à eux.Pour la livraison, un numéro de suivi envoyé par e-mail et aussi envoyé sur mon phone avec la tranche horaire qui me conviendrait le mieux.À ce moment là, j'ai reçu un nouveau disque dur externe tout neuf avec toutes mes données protégé d'un mot de passe. ( Bien préciser avant l'envoi du disque dur externe, si vous êtes sur WINDOWS ou MAC ).En résumé,Vous pouvez faire confiance à cette société les yeux fermés. Ils vous fournissent toutes les informations appropriés en tant voulu sur une plateforme avec l'avancé de l'acheminement du processus.Merci à Lemmy Kramer de m'avoir suivi par e-mail et avoir pu répondre à toute mes requêtes sans attende.Merci à toute l'équipe Stellar pour vos services...
Frans
Frans
1621248319
Mijn probleem was een vastgelopen externe harde HDD schijf.Er zouden veel fotoos verloren zijn gegaan als dit niet opgelost werd.Dit is goed en professioneel opgelost.De reden dat ik maar 4 sterren heb gegeven is de prijs van €900.Waarom is dat zo hoog?Voor de rest is het allemaal goed verlopen.Daarvoor mijn dank.
JL Fotografie
JL Fotografie
1620216681
Travail parfait. Prix et délai un poil élevés. Merci beaucoup !
Ludo Théate
Ludo Théate
1619790113
Délais extra, récupération extra, communication extra!Encore Merci ;-)
goed gerepareerd binnen de tijd wel erg kostbaar, dus guys backup!
Nordine N
Nordine N
1619509911
heel goed bedrijf. Geen gebruik gemaakt van de service. Stellar wilde mij niet onnodig op de kosten jagen en adviseerde mij anders te doen. zeer professioneel echt een aanrader.
Susanne Stange
Susanne Stange
1619170951
Door enorm veel pech bij dit bedrijf terecht gekomen via een tip van ICT Jakob Bron uit Elburg. De beste tip die ik ooit kon krijgen. In enorme paniek belde ik Stellar op en kreeg ik Jeannette aan de telefoon. Ik kreeg duidelijke uitleg over eventuele opties en een enorme vertrouwen. En dit alleen al door telefonisch overleg. Tijdens de behandeling werd ik goed op de hoogte gehouden van de situatie en nadien alles goed ontvangen. Ben nu alle bestanden aan het terughalen en het lijkt op het eerste oog dat er geen bestanden missen. Wat een top bedrijf!Klantvriendelijk, geruststellend en professioneel. Echt vakmanschap!Nu toch nog kunnen afstuderen door dit top bedrijf!Nogmaals heel erg bedankt en hartelijke groetjes aan Jeannette.
Dirk Verveda
Dirk Verveda
1619114627
100% Tevreden over Stellar. Ze hebben de data van een gecrashte harde schijf te redden. Los van dit mooie resultaat ben ik zeer tevreden over de werkwijze van Stellar en de manier van communiceren. Het hele proces is goed geregeld en alle stappen zijn duidelijk. Top. Ook telefonisch is het contact prima. In twee woorden: prettig professioneel.👌
Rezuni BVBA
Rezuni BVBA
1618906287
Top service!
Wim V
Wim V
1617877052
brian noten.
brian noten.
1617010117
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Stellar. De data op mijn externe harde schijf was niet meer bereikbaar door een val van 2 meter hoogte. Uit eindelijk heeft Stellar 99% van de data weten veilig te stellen.
Nicolas De Man
Nicolas De Man
1617002977
Ik ben heel tevreden over hoe Stellar te werk is gegaan. Heel snelle service en een duidelijke workflow waarbij je bij elke stap op de hoogte blijft hoe ver ze staan. Thanks Stellar!
Fabian
Fabian
1616521174
En deux mots, des professionnels qui ont sauvé "ma vie" en récupérant les données de mon disque dur !Une communication très claire et des réponses toujours juste.Si vous avez un soucis de disque dur, je ne peux que les conseiller !Ils sont top !Merci à Stellar Data Recovery pour son travail
Laura Decoster
Laura Decoster
1616411191
Ontzettend tevreden over dit bedrijf! Ik had een harde schijf die kapot was en ben bij Stellar terecht gekomen. Zij hebben voor mij bijna alle data van mijn schijf kunnen recoveren. Ook de communicatie liep heel vlot! Het was niet goedkoop, maar het was het heel hard waard om dit te laten uitvoeren! Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden!
Irma Geenen
Irma Geenen
1616063329
Snelle, heldere communicatie, goed bereikbaar en doen wat ze beloven. Niet goedkoop, maar wel waar voor je geld (40 mp4 video's verloren bij overdracht SD-card naar laptop, allemaal teruggekregen, eerst via een amateur ICT'er geprobeerd zonder succes, Stellar kreeg het wel voor elkaar).
Very very good data recovery company! I had hardware problems with my HDD and they recovered all the data and transferred it over to a new HDD! I know if you don't know much about this line of work it can be hard to find a company who's trustworthy, well Stellar is very very trustworthy!
Carlos848
Carlos848
1615561478
Helaas kon Stellar mij niet meer terug aan mijn bestanden helpen (ik was zo onhandig om ze zelf te verwijderen). Maar door de No Cure No Pay zit ik nu niet met verschrikkelijk hoge kosten, en over de service heb ik niks te klagen. Ze waren uiterst betrokken bij en meedenkend met mijn vervelende situatie, snel in handelen en professioneel in de communicatie en omgang.
Nadat mijn harde schijf kapot is gegaan met belangrijke foto's en andere data heb ik snel contact opgenomen met Stellar. Contact via de mail is heel goed verlopen. Je krijgt via de mail de stand van zaken betreft reparatie en analyserapport uitstekend door. Stellar heeft al mijn data kunnen redden en deze op een nieuwe harde schijf geplaatst. Hier ben ik ze zeer dankbaar voor, gezien trouwfoto's, geboortefoto's van kinderen voor mij heel erg van waarde zijn. Super tevreden!
Semir NESIC
Semir NESIC
1615282826
Where can I start ? I was looking all over the place for a company that could save my data from my external hard disk that suddenly stopped working, I had all my teenage pictures, pictures from the time when I was a student, my wedding and many more on that device. Every company that I went to was extremely complicated and told that they could not tell me a exact price it could range from 1000euros to 2500euros. I found "Stellar" on the internet and decided to give it a try because they seemed very professional. They were very quick to answer my request, they've organized a courier that came to pick up my hard disk in less than 48h. Everything was very transparent and I was informed about every single step. They opened my hard disk and were able to tell me what the exact problem was and how big the chances of saving my data would be and most importantly they told me a exact price. The price was around 750euros, which was a lot cheaper than anyone else. Additionally they gave me a contract to sign which guaranteed that I would only pay the full price if at least 80% of my data could be saved, otherwise the price would be adapted. I agreed to that contract and after 4 weeks they've send a screenshots of my files that would proof that they were recuperating my data. When I asked for additional proof, they offered me a Teamviewer Sessions that allowed me to see all the data that they were able to safe and I have to say they were able to safe at least 90%-95%. After I was reassured that my data was saved, I've payed the money 900euros including taxes, and a new hard disk was delivered to my door within 2 days and my old hard disk was also send back to me. People don't be scared, because I was. Few days after I've sent my hard disk to STELLAR I've watched a documentary about this kind of companies that would steel the money from people but never give them their data, this is DEFINITLY not this kind of company. PROFFESIONAL, QUICK, EFFICIENT, TRANSPARENT AND GOOD VALUE FOR MONEY !!!THANK YOU STELLAR !!!
In twee woorden - uitstekende service. Stellar was de laatste hoop op recovery van veel foto's en het is ze gelukt! Alles wat gered moest worden is gered!Communicatie is heel duidelijk, tijdig en attent. Technische rapportages, files voorbeelden, lijsten van wel/niet herstelde documenten - alles is duidelijk en zeer professioneel opgesteld. Hoge klasse en het werk die jullie hebben gedaan is elke cent waard.Stellar, heel hartelijk dank! Jullie zijn een voorbeeld van een uitstekende serviceverlener.Mevrouw den Besten, bedankt voor de steun en een prettige telefoongesprek.
Luc Neuberg
Luc Neuberg
1614777732
Excellent service et superbe communication !Je recommande vivement.
Excellent travail réalisé.j'ai récupéré quasi toutes mes données, 98% environ.un travail remarquable, un suivi de dossier, bref à recommander
YouKanRok YKR
YouKanRok YKR
1613056907
Wonderful professional team, very clear in their communication and advice. Their client interface is very easy to use and makes the process much easier to follow up. They did a great job on our damaged hard drive (we even received a picture of it!) and were able to extract part of the data that was there. They were also super understanding when we explained those were not the data we needed. We don't wish for similar hard drive issues in the future, but if we do have them, we would absolutely work again with Stellar and only Stellar. Highly recommended.
Rudy Liessens
Rudy Liessens
1611680045
Ik had nooit gedacht dat zulke bedrijven bestonden .Ik dacht dat ik mijn foto's waar ik aan ghecht was (overleden persoon ) verloren zouden zijn.Maar door het buiten gewoon goed werk van Data Recovery Stellar brussel.ZIJN ZE NIET VERLOREN dank u hier voor.Goede service en goede communicatie maken dit een top bedrijf.Moest ik in de toekomst nog is problemen hebben met een harde schijf.Maak ik terug gebruik van hun diensten.Nog is dank u
Michel
Michel
1607504503
Bonjour,Sur un disque dur photos ce n’était qu’une petite panne au début.Une première réparation en 2016, n’a fait que saloper la panne.. (€€..)Une seconde réparation en 2017, n’a fait que confirmer ce que je savais.. (€€..) Refroidi par ces spécialistes de pointe.Je tente une troisième réparation en 2020, je décide de faire confiance à STELLAR Genève pour mon disque dur toujours en panne. Expédié aux Pays-bas dans leur laboratoire de pointe, je respire-je souffle-je prie. Le rapport ZEN se remplit de bonnes nouvelles, l’extraction du contenu du disque est réalisable, mais il y a de la casse. Après l’attente de 4 semaines correspondant à mon choix de budget. Je reçois mes données dans un beau et grand disque dur, vidéo et photos, tout est là pour les souvenirs d’albums familiaux.Encore une fois, un grand merci à toute l’équipe mixte du laboratoire de professionnels STELLAR et merci aussi à leur standardiste pour la bonne humeur au téléphone.Merci STELLAR et promis, j’ai faits depuis de nombreuses sauvegardes.Michel
Mayola Gino
Mayola Gino
1607085786
Super gute Arbeit schnell zuverlässig und dazu sehr sympathisch.kann ich nur empfehlen
André Lopes
André Lopes
1606820212
Je suis très très content avec le service et d’avoir réussi récupérer mes donnes (pour deux fois).J’avais deux disques endommagés, (et que j’ai cru d’être impossible faire une récupération).Stellar vous réponds d’une forme rapide et claire.Je recommande vivement ce service.👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽I am very very happy with the service and to have managed to recover my data from two damaged drives.I thought was impossible to recover them... but they managed to do it twice...They answer quicky and clearlty to all your questions...I highly recommend this service.👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽
J'avais fait tomber mon disque dur externe. Mon ordi, dans un premier temps, ne le reconnaissait plus. Ensuite il me demandait de formater mon disque, et au bout de quelques secondes, le disque disparaissait de l'ordi. En cherchant sur internet, j'ai de suite trouvé Stellar. Je leurs ai téléphoné et expliqué ma situation. La personne que j'ai eu, était très aimable et très professionnelle. Elle m'a tout expliqué de a à z la procédure et des tarifs. Après un mois de travail en laboratoire, j'ai enfin récupéré un nouveau disque dur externe, avec toutes mes photos (environ 600Go, 15ans de vie avec ma femme et mes enfants)Vous ne pouvez pas vous imaginer à quel point je me sens soulagé maintenant.Un très grand MERCI à toute l'équipe. 😁👍Si par malheur, je devais retomber dans une situation de ce genre, je me tournerai de suite vers vous.
Ronny Sterckx
Ronny Sterckx
1602094906
Heel wat familiefilmpjes leken verloren. Alles zelf geprobeerd om data van oude DVD's te recuperen zonder succes. Nam teneinde raad contact met Stellar. Telefonisch werd alles goed uitgelegd en prijs afgesproken. Het proces verliet vlekkeloos van het ophalen verloren data tot het bezorgen van de gerecupereerde data. Deze top professionele service heeft natuurlijk zijn prijs maar is deze meer dan waard!
Felice Dattoli
Felice Dattoli
1600762001
In mijn lokaal mediabedrijf crashte de externe werkschijf op hetzelfde ogenblik dat mijn back-upschijf het ook liet afweten. Ik was alle data kwijt van meer dan 15 jaar, verdeeld over 2.218.936 bestanden in 284.860 mappen !!! Met de moed der wanhoop contacteerde ik STELLAR en kreeg een vriendelijke en attente Jeannette aan de lijn = mijn eerste disk-EHBO-contact ooit. Na haar toelichting was ik overtuigd, ontving ik even later de nodige verzenddocumenten en werd dezelfde dag mijn beschadigde schijf reeds opgehaald door DHL.Al de dag erna bezorgde STELLAR mij een technische diagnose. Ik genoot vervolgens van de "No Cure No Pay-garantie" en de veiligheid + zekerheid van een opvolging in de hoogste kwaliteit. Amper enkele werkdagen later kreeg ik het goede nieuws dat mijn data recovery opdracht succesvol was uitgevoerd op een nieuwe harde schijf (in de prijs inbegrepen !).Na mijn betaling werd de "magic solution box" afgeleverd, waarna ik als dolblije ondernemer opnieuw kon beschikken over mijn 2.26 TB aan data.Wat mij betreft mag STELLAR zich gerust de nr. 1 noemen in "Data Recovery Technologie".Van harte,Patrick Michiels, MediaMichiels, Temse (Vlaanderen).
Jasper Ceuppens
Jasper Ceuppens
1589439357
De lees/schrijfkoppen van mijn harde schijf waren beschadigd waardoor de computer mijn harde schijf zelfs niet kon openen (900GB data op harde schijf).Ik heb Stellar gecontacteerd via hun website, de service en communicatie is uitstekend verlopen. Ze wandelen je door de stappen die je moet nenem om alles in werking te stellen: omschrijving van het probleem, verpakken & opsturen van harde schijf. Eens de harde schijf bij hen was kreeg ik eenduidige emails omtrent de bevindingen en kon ik zelf aangeven welke documenten prioriteit hadden. Uiteindelijk hebben ze al mijn data (900GB) gerecupereerd en terug gestuurd met een nieuwe harde schijf.De duur & prijs van het hele proces zijn marktconform, de prijs is all-in (rapportering, nieuwe hard drive, data recovery, terug zending) en komt met 1 factuur nadat ze de data hebben kunnen recuperen.Prima service, niets op aan te merken.
Kevin Dictus
Kevin Dictus
1586433673
Mijn D drive (HDD 4Tb) bevatte 10 jaar aan data (hobbies, werk, finances, persoonlijke bestanden, design projecten voor klanten en ander uniek werkmateriaal dat ik 'nooit' meer vervangen zou krijgen of maanden/jaren zou over moeten doen om mogelijk opnieuw te kunnen maken). Omdat dit ook zaken zijn die noodzakelijk zijn voor mijn inkomen, kon ik mij dit absoluut niet permiteren.Ik merkte dat mijn schijf op sommige momenten niet meer reageerde tot dat ik mijn PC thuis opnieuw opstarte. Waarna ik zelfs door de Bios meldingen kreeg om deze schijf aan het einde van de levensduur was en ik deze zo snel mogelijk diende te vervangen. Ik had nog net een back up kunnen maken van enkele grote mapfolders, totdat de schijf ineens gewoon niet meer leesbaar was. Deze werd wel nog herkent, maar had zelfs geen data balk meer in verkenner. Ik gaf 100'en euros uit aan recover software pakketten (zoals EaseUS, Minitool, Wondershare, etc), zodat ik mogelijk zelf mijn data kon terugvinden en deze redden. Allemaal tevergeefs na weken van scannen, opzoeken en stressen over het verlies van 10 jaar werk.Tot dat ik bij Stellar kwam op aanraden van enkele goede IT/network specialist vrienden. Omdat Stellar blijkbaar ook een globale speler is, dacht ik 'ik maak de gok, wat heb ik op dit punt nog te verliezen'.Eenmaal aan de telefoon gesproken met een van hun medewerkers, wist ik al redelijk snel hoe zij werkte, wat ik kon verwachten en wat de prijs cathegoriën waren. Voor iemand die wel technisch en IT vaardig is maar niet op een data/network niveau zeer gekend is, was dit wel een handige brok informatie om te hebben. Zeker ook de wet tot privacy die zij enorm veel belang geven. De collega wist mij te vertellen dat zij het zich niet kunnen permiteren om het vertrouwen bij de klanten/bedrijven te verliezen. Wat ik persoonlijk enorm op prijs stel.In kort,* Je stuurt je HDD op met een korte omschrijving van de disk zelf en het probleem en hopelijk ook verdere informatie en voorbeelden van extensies en bestanden die je zeker terug wil hebben, zodat zij hiernaar kunnen zoeken en testen.* Stellar kijkt dit na op hun labo/cleanroom in Nederland en maakt zelf hun diagnose.* Zij maken dan hun offerte op en je krijgt keuze uit een reeks betalingsopties ifv prioriteit. (naargelang hoe snel je je data absoluut terug wil)* Je kiest een betaal pakket en dan gaan zij aan het werk.* Indien zij de data niet kunnen redden, betaal je 'niets' en krijg je je kapotte schijf terug.* Eens in orde, krijg je bevestiging, een lijst met geteste bestanden, een .txt file met alle aangetaste/kapotte bestanden en een URL bestand voor een webpagina zodat je ook thuis alle recovered mappen en bestanden 'dan al' kan nagaan voor je je schijf al terug hebt.* Nadien krijg je na betaling je schijf weer terug. Hierbij heb ik mijn nieuwe schijf weer terug gekregen, waarbij ook nog eens een HDD connector bij de levering zat, zodat ik 'direct' mijn disk via USB kon inpluggen en mijn data weer kon gebruiken.In mijn geval waren het kapotte leeskoppen en was er effectief fysieke beschadiging wat ik zelf 'nooit' zou hebben kunnen oplossen. Mijn data heb ik intussen voor 98-99% terug. Hoewel ik (dankzij hun lijst) wel merk dat sommige media wel extreem beschadigd zijn (welke ik in sommige gevallen nog ergens als backup gevonden heb bij mij thuis).Zeer geslaagd!Mijn enige (mogelijk) negatieve ervaringen zijn:* Het duurt enorm lang (van verzendingen tot werk/scannen etc). Zelfs veel langer dan voorzien in mijn betalingspakket. Hier kreeg ik echter wel een korting op.* Duur. Tussen +- 700€ en +1400€ (naargelang de tijd die je wil wachten).Verwacht op het inde wel een toelage van +-260€.Ik heb mijn data terug en kan weer aan het werk. De data kwijt zijn had mij een vermogen van huidige en potentiëel inkomen gekost. Om nog maar te zwijgen van de maanden/jaren van mijn bestaan.Maar zoals ik hen ook op het einde van de rit zei, ik betaal liever voor kwaliteit en resultaat, wat Stellar mij ook ruim gegeven heeft.Stellar is een zekere aanrader!
Pierre Cornet
Pierre Cornet
1585811041
Emmanuel Louf
Emmanuel Louf
1585810107
Alle data van mijn SD card heeft Stellar kunnen recupereren. Ik ging er nochtans van uit dat de SD card voor de vuilbak was. 100 keer bedankt!
Nicolas Mentior
Nicolas Mentior
1585038443
tout à été récupéré en 3 jours, on a pu recommencer à travailler, super boulot !
Damon Baesen
Damon Baesen
1584094537
Antoine Michaux
Antoine Michaux
1583751941
A l'écoute, rapide et efficace. Récupération des données de mon disque dur à 80%.
Damien Wigny
Damien Wigny
1582285589
Quelle joie de récupérer des milliers de photos (4 BT)Merci au technicien et aussi à Madame Lemmy Madder, charmante et tellement efficaceDamien Wigny
Amanda Zygadlo
Amanda Zygadlo
1581975665
Clé USB complètement endommagée par de la colle SuperGlue et toutes les données ont été récupérées (99% d'entre elles et les données non récupéres étaient sans aucune importance). Service rapide et toujours à l'écoute. Un tout grand merci !
GagaDJS
GagaDJS
1581671374
Très bon contact lors des différentes étapes de la prise en charge de mon disque dur.Service très efficace.Mon disque dur était endommagé au niveau des têtes de lecture et Stellar a su récupérer mes fichiers. J'étais déjà passée chez plusieurs informaticiens qui n'ont rien su faire (pas même accéder à mon disque dur sur leur ordinateur).Je recommande vivement Stellar pour la récupération de données.
Benjamin Vanbel
Benjamin Vanbel
1579074907
J’ai fait appel à Stellar suite à une perte intégrale des données de mon disque dur externe. Ces données étaient très importantes pour moi car elles représentaient dix ans de travail.Grâce à Stellar, mes données ont pu être récupérées à 100% et dans le délai promis.Je ne manquerai pas de conseiller cette entreprise à mon entourage et d’y faire appel à nouveau si un autre problème similaire devait se produire.Un merci particulier à ma correspondante, Madame Madder, pour sa gentillesse et sa disponibilité.
Sibel Altin
Sibel Altin
1578048195
Top service, snel en accuraat!
Accuraat, snel, goede service, spijtig van de hoge prijsklasse
Victor Quasar
Victor Quasar
1571634541
Société sérieuse très humaine et très professionnel. Prix intéressants et résultats remarquables. Tout types de missions. J'ai eu l'occasion de faire confiance à stellar deux fois. Sans hésiter j'y retournerai. ++
Un immense merci pour avoir récupéré TOUTES les données d'un disque dur sérieusement endommagé. Merci pour votre sérieux et votre gentillesse durant le processus de récupération des données. Je recommande chaleureusement vos services à toutes les personnes qui rencontreraient des problèmes avec leur disque dur.
Bert Janssens
Bert Janssens
1570870308
js_loader
Wij zijn er om u te helpen...