Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Sinds 1999 heeft Stellar enkele miljoenen euros geïnvesteerd in ontwikkeling, educatie, technologie en precisie-apparatuur om uit te groeien tot het meest geavanceerde en waardevolle Data Recovery
kenniscentra in de wereld.

Kennisontwikkeling en -overdracht staan bovenaan de beleidsvorming van de speciale R&D-afdeling waar hardware- en softwarespecialisten samenwerken om nieuwe trends en problemen te ontdekken bij nieuwe harde schijven en andere datadragers.

Veel dataverliesproblemen zijn veroorzaakt door specifieke kenmerken en tekortkomingen van een ontwerp van een specifiek model. De oplossing voor een IDE 80 GB HDD 7200 RPM uit maart 2005 is niet hetzelfde als de oplossing voor hetzelfde probleem voor eenzelfde harde schijf van hetzelfde merk en type geproduceerd in 2007. Hardeschijf- en datadragerfabrikanten verbeteren constant het productieproces, en ook de onderdelen van de hardeschijf, om de harde schijf verder te verbeteren of goedkoper te kunnen produceren. De afdeling R&D ontdekt deze wijzigingen, documenteert ze en zoekt naar mogelijke nieuwe oplossingen voor problemen die tot dan toe niet voorkwamen of oplosbaar waren.

Tevens bereidt men zich voor op de toekomst.
Op onze R&D-afdeling ontwikkelen we nieuwe mogelijkheden om de data beter, sneller en efficiënter te kunnen recoveren.

We bereiden ons voor op de toekomst door geavanceerde tools op nanotechnologie te ontwikkelen waarmee we in staat zijn de volgende generatie datadragers te kunnen onderzoeken en reconstrueren. De datadragers worden steeds kleiner en de opslagcapaciteit wordt steeds groter. Dit is de ultieme uitdaging voor onze specialisten van het R&D team.

Solid State Disk Recovery Technology

Onze R&D-afdeling ontwikkelt voor verschillende datadragers nieuwe mogelijkheden en technologieën voor data-recovery en data-forensics.
De R&D-afdeling heeft lange tijd gewerkt aan deze nieuwe precisie-apparatuur met bijbehorende software-algoritmes, om data van solid state disks en memory cards, met kapotte of verbrande controller te kunnen recoveren. Tot op heden werden deze data namelijk altijd als verloren beschouwd.

Met de door ons ontwikkelde Solid State Disk Recovery Technology is Stellar hierdoor in staat om data, door de controller verdeeld over verschillende chips, terug te halen en te reconstrueren, wanneer deze controller onherstelbaar is vernietigd. Deze doorbraak is een primeur en een zeer geavanceerde techniek dat momenteel nog verder in ontwikkeling is.
Dankzij deze indrukwekkende prestatie van ons internationale R&D-team kunnen wij als eerste data-recoverybedrijf in de wereld de mogelijkheid aan cliënten bieden om data te recoveren van doorgebrande en grof beschadigde Solid State disks en memory cards.

76% van de mensen vond dit kennisbank nuttig