Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me
  • Gepubliceerd op

storage-expo-brussel-2015

Storage Expo Brussel 25 en 26 maart 2015

Naar jaarlijkse gewoonte kan u Stellar op de Storage Expo in Brussel terugvinden. Ook tijdens de editie van 2015 stellen wij ons volledig spectrum van data recovery oplossingen voor. U ontdekt niet alleen onze softwarepakketten, maar ook onze laboratoriumdiensten.

Wat u mag verwachten

Tijdens de Storage Expo kan u kennismaken met al onze diensten en producten. Zaken die aan bod komen zijn

Dit jaar presenteren we ook een nieuwigheid; DIT data recovery. Tijdens de Storage Expo kan u uitgebreid kennis maken met deze nieuwe dienst van Stellar.

Bovendien krijgt u de mogelijkheid om een sneak preview te krijgen van onze corporate data erasure solution, die later dit jaar op de Europese markt zal verschijnen. Vergeet niet om uzelf hiervoor in te schrijven op onze beursstand.

Over Storage Expo

Storage Expo is dé Belgische vakbeurs op het gebied van dataopslag en –beheer. Het is een evenement voor IT-managers en IT-professionals die meer rendement uit hun databeheer willen halen.

Het thema van dit jaar is ‘The Internet of Things’. Door steeds slimmer wordende apparaten is er een overvloed aan data, wat kansen maar ook uitdagingen met zich meebrengt. Tijdens Storage Expo 2015 worden alle aspecten van The Internet of Things besproken, van security en storagecapaciteit tot privacy en datamanagement.

Praktische info

  • Datum: 25 en 26 maart 2015 van 9.30u tot 17.00u
  • Locatie: Brussels Expo, Paleis 8
  • Standnummer: Stellar vindt u op stand D012, direct bij de ingang

Schrijf u in

Wilt u graag de Storage Expo in Brussel bezoeken? Schrijf u dan snel in via onderstaande link.