Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me
  • Gepubliceerd op

Stellar Data Recovery wint voor derde opeenvolgende jaar de “Gold & Excellence Awards” van TopTenREVIEWS

Krachtig, ongecompliceerd en gebruiksvriendelijk

Brussel, 3 maart 2014 – Voor het derde jaar op rij is aan Stellar Data Recovery de “Gold & Excellence” award uitgereikt door TopTenREVIEWS. Dit jaar is de award toegekend voor de producten ‘Stellar Windows Data Recovery’ en ‘Stellar Photo Recovery’. TopTenREVIEWS is met zusterbedrijven Tom’s Guide and Tom’s Hardware een van de meest vooraanstaande productvergelijkers van Amerika en beoordeelt jaarlijks tienduizenden producten en diensten.

“We zijn bijzonder trots op deze erkenning door TopTenREVIEWS. Dat we nu voor de derde keer op rij als beste uit de test komen is een enorme beloning voor onze voortdurende inspanningen om onze producten te perfectioneren. We zijn ook veel dank verschuldigd aan onze meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd die onze producten hebben afgenomen en ons steeds van waardevolle feedback hebben voorzien.” aldus Kees Jan Meerman, Managing Director Stellar Data Recovery EMEA.

Data Recovery Laboratorium
De producten en diensten van Stellar Data Recovery helpen mensen wereldwijd verloren data terug te halen. Stellar Data Recovery Nederland is gevestigd in Utrecht. Dagelijks worden er tientallen gecrashte harde schijven, servers, geheugenkaarten en andere opslagmedia naar Utrecht verstuurd met het verzoek om de verloren gegevens zo snel mogelijk weer terug te vinden. Dit specialistische werk wordt in het data recovery laboratorium in Utrecht uitgevoerd. Als een datadrager zoals een memory chip of een harde schijf echter niet fysiek beschadigd is kan de bekroonde software van Stellar wonderen verrichten. Omdat de software bijzonder gebruiksvriendelijk is kunnen ook mensen zonder grote kennis van IT in dergelijke gevallen hun data zelf terughalen.

Beide softwareproducten zijn gratis te downloaden op: http://www.stellar.nl/data-recovery-software.html

Over Stellar Data Recovery
Stellar Data Recovery is wereldwijd het enige ISO gecertificeerde data recovery bedrijf gespecialieerd in zowel de ontwikkeling van data recovery software tools als in het verlenen van gespecialiseerde data recovery diensten. Stellar Data Recovery heeft meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd. Voor meer informatie over Stellar, bezoek: www.stellar.be

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Stellar Data Recovery
T. +32 (0)2-808 9025
E.  info.nl@stellar.be