Home Hide

Stellar Data Recovery lanceert partnerprogramma op CeBIT

Brussel | 25 januari 2012 – Het partnerprogramma van Stellar Data Recovery wordt voor het eerst sinds het bestaan van het internationaal bedrijf opengesteld voor IT-professionals in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Dat gebeurde tijdens de internationale IT-beurs CeBit op 6 maart 2012.

cebit-expo-nlAlleen al in de Benelux werkt Stellar Data Recovery op een zeer succesvolle manier met vijfhonderd partners. “Dat zijn allemaal door ons geselecteerde IT-professionals waarvan wij weten dat ze kwaliteit en kennis in huis hebben. We zijn bijvoorbeeld al zestien jaar actief op de Duitse markt. Reden genoeg voor Stellar om de Duitse IT-professionals ook te betrekken in onze partnerprogramma’s. Dat biedt toegevoegde waarde en betere kwaliteit voor iedereen“, zegt Kees Jan Meerman, Chief Operations Officer Stellar Data Recovery.

“Enkele weken geleden hadden we nog een CEO die zijn administratie op een Hard Disk Drive (HDD) had opgeslagen en zijn data kwijtraakte. Die data was cruciaal voor het bedrijf, zeg maar gerust de levensader. Het lokale datarecoverybedrijf kon hem niet verder helpen, maar dankzij de IT Manager werden zijn bestanden toch gered. Deze man had contact met Stellar en schakelde ons in. Stellar kon met onze gebundelde internationale kennis en expertise de data wel terughalen.”

De partnerprogramma’s van Stellar bieden grote marges voor partners, tot wel 50%. Er zijn diverse opties voor service en software. Alle programma’s zijn zo ontworpen dat het de partner geen moeite kost. Door de uitstekende recoverymogelijkheden van Stellar en zijn software genieten partners en hun klanten van een erg hoog succespercentage. Ook de snelheid waarmee dit gebeurt mag gezien worden.

CeBit

De internationale beurs CeBit loopt van 6 tot 10 maart in Hannover. Stellar Data Recovery is te vinden in de Planet Reseller (hal 14) op standplaats J22.

Over Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery is een gespecialiseerd IT-bedrijf dat wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware- en diensten levert. Met meer dan honderd dataspecialisten, laboratoria in Nederland, de Verenigde Staten en Azië en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software is Stellar internationaal toonaangevend op het vlak van data recovery.

De helpdesk van Stellar is te bereiken via +32 (0)2-808 9025, via de chatfunctie op www.stellar.be en per e-mail: info.nl@stellar.be

Noot voor de redactie

Neem voor meer informatie contact op met Sylvia Haensel, Channel Manager Stellar Data Recovery, via het nummer +32 (0)2-808 9025, het emailadres info.nl@stellar.be of de website www.stellar.be.

Laboratorium Tour Video
Wij zijn er om u te helpen...