Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Snel uw bestanden terughalen?

De gebruiksvriendelijke data recovery software van Stellar bezorgt u snel al uw verloren bestanden terug, en dit tegen een fractie van de prijs van een laboratoriumdienst.

Hiervoor hoeft u zelfs de deur niet uit. U kan de software gratis downloaden. Gebruik deze tool om al uw verloren of zoekgeraakte bestanden te vinden – zelfs als ze per ongeluk verwijderd zijn of aangetast werden voor een virus. Ook bij een corrupt systeem, een gewiste partitie of een geformatteerde computer, komt onze data recovery software van pas.

Pas nadat uw computer aangeeft dat uw bestanden te vinden zijn, schaft u de licentiesleutel aan.

Klaar binnen 5 minuten

Met onze Stellar Data Recovery software kan u eenvoudig uw verloren bestanden terugvinden en herstellen. Binnen een paar minuten kan u aan de slag.

1. Software downloaden

Begin met het downloaden van onze bekroonde data recovery software voor Mac of Windows. U heeft minimaal 1 GB RAM geheugen en genoeg schijfruimte voor de herstelde bestanden nodig.

DownloadenDownloaden 100% Secure Gratis testversie voor Windows (PC)

kostenloser DownloadDownloaden100% Secure Gratis testversie voor Mac

2. De software naar uw bestanden laten zoeken
De software doorzoekt uw computer heel grondig op de verloren bestanden. U kunt ook aangeven op welke schijven gezocht moet worden en naar welke bestandstypen u op zoek bent.

3. Licentiesleutel kopen
Pas nadat het programma uw verloren bestanden heeft gevonden, schaft u de software aan. Is het resultaat niet naar wens? Dan betaalt u helemaal niets!

Niet gelukt? Er is nog een mogelijkheid

Is het terughalen van uw data niet gelukt, omdat er misschien een ander probleem met uw computer is? Dan kunnen onze technici in het laboratorium u wellicht helpen. Ook hier geldt onze datagarantie en no cure-no pay.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.