Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Is de SD kaart van uw fototoestel onherstelbaar beschadigd? Of heeft u per ongeluk op de ‘delete all’ toets gedrukt en bent u alle foto’s kwijt? Maak u geen zorgen, want de kans is groot dat wij uw SD kaart kunnen herstellen. Uw dierbare foto’s zijn dus nog niet verloren.

 

Soorten SD Cards

Er zijn verschillende soorten SD kaarten op de markt. Naast het standaardmodel, zijn er ook twee kleinere varianten: de Mini SD en Micro SD. Deze gegevensdragers worden vaak voor fototoestellen gebruikt. Daarnaast zijn sommige smartphones en tablets uitgerust met ruimte voor een SD card.

Met alle SD kaarten kan u bij Stellar Data Recovery terecht. Ook het merk speelt geen rol. Wij kunnen namelijk SD kaarten herstellen van SanDisk, Toshiba, Kingston, Lexar, Samsung, enz.

 

Uw SD kaart herstellen?

De SD card recovery van Stellar is snel, voordelig en veilig. Een overzicht van de verschillende stappen:

  1. Goed begonnen is half gewonnen. Tijdens een eerste analyse wordt een plan van aanpak gemaakt. U krijg tevens een overzicht van de timing en kostprijs.
  2. Bent u akkoord met onze offerte? Dan starten we met de SD recovery. Alle verwijderde bestanden worden teruggehaald en gekopieerd naar een nieuw medium.
  3. Zodra onze SD card recovery is afgelopen, bezorgen wij per koerier alle gegevens terug. Zo simpel is het!

Meer dan 15.000 tevreden klanten

Elk jaar gebruiken meer dan 15.000 klanten Stellar voor de datarecuperatie van hun SD cards, HDD of SSD. Onze scherpe prijzen en een extreem hoge succesratio van 95% geven bij heel wat mensen de doorslag. Laat de foto’s of andere bestanden op uw SD card dus niet verloren gaan en kies voor Stellar SD Recovery. U kan ons bereiken op het nummer 02-808 9025.

 

76% van de mensen vond dit kennisbank nuttig