Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Disk partitioning heeft een heleboel voordelen. Maar er zijn ook nadelen aan verbonden, want zoals bij alle harde schijven of SSDs is dataverlies een reëel probleem. Wilt u na een crash de verloren gegevens terughalen? Dan biedt onze partition recovery een oplossing.

Voor- en nadelen

Het gebruik van meerdere partities laat u toe om eenvoudig image backups te maken. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt voor multi-booting (meerdere besturingssystemen op één toestel). Disk partitioning heeft tevens een aantal organisatorische voordelen.

Een belangrijk nadeel is dat alles op 1 schijf blijft staan. Indien deze schade oploopt, kunnen de gegevens van alle partities verloren gaan. Gelukkig kan u nog steeds op Stellar rekenen.

Ontdek onze Partition Recovery

Stellar is een expert op het vlak van datarecuperatie. In de eerste plaats bieden wij verschillende softwarepakketten aan die u kunnen helpen met uw partition recovery. Voor elk besturingssysteem (Windows, Linux, Mac, …) hebben wij een aangepast programma.

Daarnaast kan u steeds beroep doen op onze data recovery experts. Deze professionals zijn getraind om snel, veilig en nauwkeurig beschadigde HDD partities te herstellen. Uw gegevens zijn dus nog niet verloren!

Maak kennis met Stellar

Al meer dan 20 jaar is Stellar gespecialiseerd in het redden van verloren data. Naast partition recovery bieden wij ook andere diensten aan, zoals data recovery voor SD kaarten, smartphones, enz. Meer dan 15.000 tevreden klanten en een succesratio van 95% zijn een teken van ons kunnen. Twijfel dus niet langer en contacteer ons voor meer informatie.

76% van de mensen vond dit kennisbank nuttig