Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me
  • Gepubliceerd op

Brussel, 15 juni 2012 – Stellar Data Recovery – specialist in het herstellen van data – benadrukt datin deze branche de onderlinge reputatie van de grotere data recovery bedrijvenwordt gewaardeerd. Door de verworven kennis en kunde van de marktleiders in de branche wordt vrij eenvoudig het kaf van het koren gescheiden.Vaak is gebleken dat als klanten vanwege het kostenaspect kiezen voor een kleiner en goedkoper bedrijf, ze later alsnog aankloppen bij onder andere Stellar Data Recovery. Deze omweg leidt onherroepelijk tot hogere kosten voor de klant. Hieruit blijkt dat de geleverde kwaliteit en aanwezige kennis van de marktleiders telkens weer doorslaggevend is.

Kees Jan Meerman van Stellar Data Recovery beschrijft een recent voorbeeld: “Onlangs kregen we van een klant uit Zwitserland een beschadigde HDD toegestuurd. Helaas moesten we na onderzoek de klant vertellen dat de betreffende data niet meer terug te halen was. Teleurgesteld toog ze naar enkele andere bekende data recovery bedrijven. Daar kreeg ze steevast de mededeling dat een nieuwe diagnosezinloos was, omdat een bekende branchegenoot er reedsonderzoek naar gedaan had.Wij zijn als marktleider in de branche natuurlijk blij met deze verworven naam en status, maar zijn vooral gelukkigomdat de klant niet onnodig op kosten is gejaagd.”

Voorlichting en recovery

In het geven van de juiste voorlichting bewandelen de grote data recovery bedrijven vaak dezelfde weg. Men kent de regels en wetten in deze wereld; een goede voorlichting is – ook al levert dit advies niet direct een omzetverhoging op – uiteindelijk in het belang van de klant en leidt tot het beste bedrijfsresultaat. Stellar Data Recovery ziet, naast haar professionele dataherstelwerkzaamheden, het geven van preventieve informatie als één van haar pijlers.Stellar merkt dat klanten dit preventieve aspect en vooral de eerlijkheid waarderen.Meer informatie over preventie en de herstelwerkzaamheden van Stellar Data Recovery www.stellar.be.

Stellar levert een breed scala aan dataherstelsoftware en –diensten. Stellar heeft laboratoria in Europa, Verenigde Staten en Azië en beschikt over meer dan 100 R&D-professionals en data recovery experts, diverse CLASS 100 Clean rooms en de meest uitgebreide suite data recovery software ter wereld. Stellar biedt complete data recovery oplossingen in alle gevallen van dataverlies en bekleedt een top 5-positie wereldwijd in de recoverybranche.

Voor uitgebreide informatie over het voorkomen van dataverlies kunt u contact opnemen met:

Stellar Data Recovery
Chief Operations Officer – Kees Jan Meerman

Park Atrium
Rue des Colonies 11
1000 Brussel
Belgie

Tel: 0032 (0)2-808 9025
Fax: 0031 (0)2-808 9028

www.stellar.be
info.nl@stellar.be