Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Brussel | 17 april 2015 – Is de harde schijf van uw laptop of desktop gecrasht? Of is de externe harde schijf kapot? Dan hoeft u niet te panikeren, want uw bestanden zijn nog niet verloren. Door snel te handelen en de juiste stappen te ondernemen, voorkomt u dataverlies.

De eerste stap

Eerst en vooral is het belangrijk om extra schade te vermijden. Als de interne harde schijf stuk is, raden we aan om de computer af te sluiten en niet meer terug op te starten. Een kapotte externe harde schijf wordt best zo snel mogelijk ontkoppeld.

Daarna kan u met ons contact opnemen om de herstelprocedure te starten. Onze contactgegevens zijn onderaan deze pagina te vinden.

Zo goed als nieuw

Harde schijf kapot? Maak u geen zorgen, want er is nog hoop. Wij kunnen immers uw harde schijf herstellen.

De herstelprocedure is afhankelijk van het soort schade. Er zijn namelijk verschillende onderdelen die voor problemen kunnen zorgen:

  • Doorgebrande printplaten
  • Defecte leeskoppen
  • Krassen op platters

Bepaalde gecrashte harde schijven kunnen wij eenvoudig herstellen. Moest dat niet het geval zijn, dan gaan we over tot een tweede oplossing: harddisk recovery.

Stellar doet meer

Zijn de beschadigingen aan uw harde schijf zo groot dat een volledige herstelling uitgesloten is? Ook dan blijven we niet bij de pakken zitten. We kunnen namelijk proberen om zo veel mogelijk bestanden te recuperen.

De data-extractie van kapotte harde schijven gebeurt in een clean room in ons laboratorium. Hier analyseren onze technici uw gecrashte harde schijf en voeren daarna een data recovery uit. Op deze manier worden belangrijke bestanden van de ondergang gered.

Van zodra dit proces is afgerond, bezorgen wij uw bestanden terug op een daarvoor geschikt opslagmedium, bijvoorbeeld een USB stick, CD of DVD.

Harde schijf kapot? Bel Stellar!

Jaarlijks laten duizenden Belgen hun kapotte harde schijf (intern of extern) herstellen bij Stellar. Waarom ze voor ons kiezen, is geen verrassing. Dankzij de jarenlange ervaring en specialisatie heeft ons technisch team een erg hoge succes ratio. In 95% van de gevallen kunnen we de bestanden op uw gecrashte harde schijf terughalen.

Bovendien hebben we ervaring met diverse soorten schade. Ook het merk van uw harde schijf (Western Digital, Seagate, Maxtor, Toshiba, Samsung, …) speelt geen rol.

Uw kapotte harde schijf is bij ons dus in goede handen. Onze medewerkers zetten zich dag en nacht in om uw problemen op te lossen. Hoe we dit doen, leert u op onze procespagina.

Tijd voor actie

Wacht niet langer en contacteer ons vandaag nog om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via het nummer +32 (0)2-808 9025, de live-chat of het contactformulier.

100% van de mensen vond dit data recovery blog nuttig