Home Hide

Audit & Assurance

auditStellar Data Recovery B.V. ontving deze webzegel naar aanleiding van het auditrapport van BDO Audit & Assurance B.V. Deze audit werd uitgevoerd in februari 2013.

Tijdens het onderzoek heeft BDO Audit & Assurance B.V. als onafhankelijke, objectieve partij de maatregelen beoordeeld die Stellar Data Recovery B.V. heeft getroffen om in haar primaire processen de integriteit, exclusiviteit en continuïteit van de data en dataverwerking te waarborgen.

Deze externe audit door BDO toont aan dat Stellar Data Recovery B.V. kwaliteit levert en waar nodig haar dienstverlening kan verbeteren.

Standaarden en richtlijnen

Bij het onderzoek dat BDO Audit & Assurance B.V. heeft uitgevoerd, is gebruik gemaakt van onderstaande standaarden en richtlijnen:

  • Verordening Gedragscode voor Registeraccountants (VGC);
  • Standaard 3000 van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants);
  • Richtlijn 3000 van de NOREA (de beroepsorganisatie van IT-auditors);
  • Reglement Gedragscode (NOREA).

Deze standaarden en richtlijnen controleren dat er wordt voldaan aan alle ethische randvoorwaarden en dat de werkzaamheden met voldoende zorg en zekerheid uitgevoerd worden. De Standaard 3000 van de NBA en Richtlijn 3000 van NOREA schrijven tevens een aantal eisen voor waaraan de rapportage moet voldoen.

Over Stellar

Met meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van gegevensherstel, met de beschikking over de technische expertise, een team van data recovery ingenieurs en een state-of-the-art infrastructuur, heeft Stellar de bewezen capaciteiten om gegevens te herstellen van alle opslagmedia, en dit onder alle omstandigheden van dataverlies.

Stellar heeft miljoenen tevreden klanten geholpen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. In Europa heeft Stellar vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Luxemburg en Italië.

Over BDO

In Nederland werken zo′n 2.000 BDO-professionals met passie voor het vak aan pragmatische oplossingen. De ambitie is daarbij de allerbeste service te leveren van de beste kwaliteit. Persoonlijke betrokkenheid bij de klanten en hun specifieke vraagstukken is daarbij van het grootste belang. BDO Nederland maakt deel uit van het internationale BDO-netwerk dat meer dan 100 landen beslaat.

BDO Audit & Assurance B.V. beschikt over geregistreerde IT-auditors (RE CISA) met ruime ervaring op het gebied van derdenverklaringen die zekerheid verschaffen over de inzet en kwaliteit van IT binnen organisaties.

 

Bel ons voor vrijblijvend advies:
02-808 9025normaal tarief
Laboratorium Tour Video
Wij zijn er om u te helpen...