Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Woont of werkt u in Gent en bent u op zoek naar een data recovery expert? Dan bent u aan het juiste adres. Stellar haalt razendsnel uw verloren gegevens terug, of ze nu op een HDD, SSD, USB stick of SD kaart staan. Ontdek hier de mogelijkheden of contacteer ons voor meer informatie via het nummer 02-808 9025.

Niet enkel in Gent

Data recovery in Gent, Merelbeke, Destelbergen, Lochristi, Evergem, Lovendegem, Nevele, Deinze … Stellar is in heel de provincie Oost-Vlaanderen actief. Ook in andere Belgische provincies kan u van onze diensten gebruik maken. Wij hebben immers een uitgebreid netwerk met gekwalificeerde service partners die u helpen bij uw datarecuperatie.

U kunt bijvoorbeeld terecht bij Danny’s Computer kliniek aan de F. Burvenichstraat 224 te Gent of bij ServCat aan de Derbystraat 51 te Gent.

Ontdek de mogelijkheden

Stellar Data Recovery werd opgericht in 1993. Over de jaren heen hebben we dus ervaring kunnen opbouwen met diverse datadragers en merken. Tegenwoordig kan u met alle data recovery opdrachten bij ons terecht, gaande van tablets tot SD kaarten en RAID systemen. Op welk medium uw bestanden zich ook bevinden, wij halen ze terug.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over onze data recovery in Gent of een andere stad? Neem dan contact op met onze klantendienst. De contactgegevens van onze kantoren zijn in de linkse zijbalk of op de contactpagina te vinden.