Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Voor data recovery in Antwerpen hoeft u echt niet verder te zoeken. Bij Stellar® kan u terecht voor alle soorten datarecuperatie, gaande van harde schijven tot SD kaarten en smartphones. Onze professionals helpen u met alle plezier verder.

Overal in Antwerpen

Woont u in Antwerpen, Mechelen, Lier, Herentals, Geel of een andere stad? Dan heeft u geluk, want Stellar Data Recovery is in de volledige provincie Antwerpen actief. Ons netwerk van service partners is zo uitgebreid dat er gegarandeerd een aanspreekpunt bij u in de buurt is. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen.

Hieronder vindt u de namen van enkele van onze data recovery servicepartners in Antwerpen:

  • Burmex Computers op de Amerikalei 78a
  • Tech24 op de Zurenborgstraat 64
  • FC Solutions op de Albertstraat 10
  • StartX op de Marialei 73-bus8

Voor iedereen

Voor alle soorten data recovery in Antwerpen kan u bij ons terecht. Een externe harde schijf die gecrasht is? Geen probleem. Een USB stick die onleesbaar is? Ook hiermee kunnen wij u helpen. Geen enkele opdracht is te groot of te ingewikkeld voor onze experts.

Wat u nog moet weten

Stellar® is de perfecte partner voor data recovery in Antwerpen en daarbuiten. Wij hebben jaarlijks meer dan 15.000 tevreden klanten in België en Nederland. Ons 95% succespercentage en de bijhorende no cure – no pay garantie zijn het overtuigende bewijs. Wacht dus niet langer en contacteer ons voor een gratis offerte.