Uw vraag direct beantwoorden : 02-808 9025

Menu Hide

Aanmelden gegevensdrager

Call Me

Er is niets zo frustrerend als data verliezen. Al je belangrijke foto’s, contactgegevens, video’s, berichten … kunnen in een oogwenk van je toestel verdwenen zijn. Maar er is een oplossing voor dit probleem: Android data recovery. Wij halen al de verloren en gewiste gegevens op uw Android toestel terug.

Android: een overvloed aan keuze

Zeggen dat er een grote variatie aan Android toestellen is, is een understatement. Er zijn namelijk tientallen verschillende fabrikanten die Android als besturingssysteem voor hun smartphones en tablets gebruiken, zoals Samsung, HTC, LG, Sony, Motorola en Huawei. Elk van deze merken hebben dan nog eens meerdere modellen op de markt. Er is dus een overvloed aan keuze.

Welke Android smartphone of tablet u ook gebruikt, Stellar kan u helpen. Onze Android data recovery experts hebben immers ervaring met elk toestel – oud of nieuw. Neem dus snel contact met ons op voor meer informatie.

Android data recovery: stap voor stap

Onze datarecuperatie voor Android bestaat uit drie simpele stappen:

  1. Contacteer ons voor een gratis offerte. Van zodra wij uw toestel ontvangen, wordt er een grondige analyse gemaakt.
  2. Daarna starten we met de file recovery voor berichten, foto’s, emails, contactgegevens, enz.
  3. Alle geredde gegevens worden aan u terugbezorgd.

Meer dan 15.000 tevreden klanten

Elk jaar kunnen we terugblikken op meer dan 15.000 tevreden klanten. Dit hoge aantal komt enerzijds door ons 95% succespercentage en anderzijds door onze no cure – no pay garantie. Brengen we uw Android data recovery niet tot een goed einde? Dan hoeft u uw portefeuille zelfs niet open te trekken. Bij Stellar komt u dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

76% van de mensen vond dit kennisbank nuttig