Home Hide

Strategische allianties

Stellar is een transparante organisatie die langdurige samenwerkingsverbanden verwelkomt. Wereldwijd, in Europa en ook in Nederland is Stellar al meerdere strategische allianties aangegaan.

 

Envion Solutions Europe

EnvionEnvion Solutions Europe en Stellar Data Recovery EMEA richten zich samen op de markt voor IT asset disposition en data recovery verzekeringen.

 

KPN

KPNPermanente veiligheid van uw bedrijfsgegegevens

Bedrijven die een datacrash overleefd hebben willen voortaan volledige zekerheid dat hun gegevens 100% veilig zijn en blijven. Vooral als de bijna verloren data essentieel waren voor hun bedrijfsvoering. KPN is partner van

Stellar Data Recovery. KPN biedt pro-actieve ondersteuning voor continuïteit van kritische bedrijfsdata.

Uitgebalanceerde oplossingen

Niet alle data is wellicht even belangrijk en geen organisatie is gelijk. KPN biedt een uitgebalanceerde oplossing met een financieel gezonde afweging tussen snelle replicatie voor kritieke gegevens, back-up voor actieve data of robuuste archivering van statische data.

KPN biedt een volledig pakket aan diensten zoals: Bedrijfsdata Replicatie, Bedrijfsdata Backup en Bedrijfsdata Archief & Restore.

ICT-infrastructuur Continuïteit

Aanvullend biedt KPN in samenwerking met Stellar Data Recovery de mogelijkheid om ingeval van een calamiteit de ICT-infrastructuur uit te wijken naar het KPN continuïteitscentrum.

KPN is partner van Stellar Data Recovery

 

ICT Waarborg Partner

ICT Waarborg Stellar is partner van ICT waarborg. Ieder jaar is Stellar ook Gold sponsor van de ICT Vakdag te Utrecht. Bij ICT Waarborg zijn meer dan 1.500 ICT Dienstverleners aangesloten. De meeste daarvan zijn erkend recovery partner van Stellar Data Recovery.

 

Federations of European Photographers

FEPDe FEP is de centrale referentie-autoriteit voor fotografie in de EU, en representeert meer dan 50.000 professionele fotografen in Europe. De FEP is samengesteld uit de nationale profesionele associaties uit alle Europese landen.

In Nederland is dit de DuPho wat staat voor Dutch Photographers. De DuPho is de beroepsorganisatie voor professionele fotografen.

Stellar en FEP hebben een langdurige relatie die begonnen is in september 2012 op de grootste fotovakbeurs van Europa, de Photokina in Keulen. Daar hebben Giuseppe Scozzi (CEO van FEP) en Kees Jan Meerman (Managing Director Stellar EMEA) het eerste contact gelegd. Dat is uitgegroeid tot het huidige partnership.

Laboratorium Tour Video
Wij zijn er om u te helpen...