Testimonials

Stellar Data Recovery 5 star Google review

TOP SERVICE ! Super snel, super competent en 100% van mijn data terug !!! Super groot RAID 0 crash gehad …. foto’s, films, bureau werk … alles was weg ! Stellar heeft alles terug kunnen vinden en dit SUPER snel !! Bedankt Stellar !

Mar 5, 2017

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Uitstekende en geslaagde behandeling van de opdracht en duidelijke communicatie.

Feb 12, 2017

Stellar Data Recovery 4 star Google review

Duidelijke en aangename communicatie. Prima behandeling en afwerking van de aangevraagde recovery-opdracht. Erg tevreden. Aanrader.

Dec 15, 2016

Stellar Data Recovery 4 star Google review

Volgens afspraak werd de recovery afgewerkt. Het herstelmedium werd netjes in een USB 3.0 enclosure toegezonden. Ik houd aan deze dienst een positieve en betrouwbare indruk over!

Nov 18, 2016

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Uitstekende kennis van zaken. Stipte opvolging met een prachtig resultaat. Mijn dank voor de recuperatie van alle data van de beschadigde schijf. Gewoon Top

Sep 24, 2016

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Data recovery Stellar heeft mij volledig uit de nood geholpen. De service was uitstekend en snel. Dit is ten zeerste aan te prijzen aangezien de omstandigheden bijzonder moeilijk waren. Terwijl de computerwinkel die als tussenpersoon fungeerde, alle contact verbroken had wegens interne problemen, heeft Stellar alles in het werk gesteld om mij uit de nood te helpen.

July-14, 2016

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Succeeded there were two others failed. Smooth procedure. Fast and very dedicated, personal service and communication. Very fast execution of the recovery job. Would immediately apply again to their services when (new) data crash would occur. Correct price for the job, more or less (maybe a bit less) than corresponding market prices in Belgium, Germany

Sep 30, 2014

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Door een crash van onze NAS ontelbaar veel data verloren. Binnen 1 week hadden wij alles terug, met gedurerde het gehele traject een transparante communicatie.

Een absolute aanrader!!!

Aug 28, 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Zéér duidelijke en transparante communicatie wat prijzen betreft. Ook goed systeem om de status te volgen van de opdracht. Kozen voor een diagnose 1-4 werkdagen en kregen na 2 werkdagen een lijst toegestuurd met de data die ze konden recupereren. Dit was zo goed als alles wat er op stond dus zeer tevreden en recovery laten starten. Na betaling kregen we op nog geen 3 dagen te horen dat de nieuwe schijf met verloren files al opgestuurd werd! Al bij al dus zeer goede service en hadden onze data terug op een dikke week… Uiteindelijk zijn het zeer dure foto’s geworden maar toch blij dat er zoiets bestaat als Stellar en zou ik zeker aanraden aan andere die problemen hebben met verloren data. Persoonlijk hoop ik echter dat ik nooit meer van hun service gebruik moet maken, lesje wel geleerd wat backups betreft…

Aug 7, 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Duidelijke en heldere procedure voor herstel. Vooraf was ook de kostprijs bekend. Geen verrassingen dus en alles prima gerecoverd.

Jun 2, 2015

Stellar Data Recovery 5 star Google review

Extremely satisfied with the dedicated services and recovery off my lost data. I would certainly recommend your services to anyone who would need it.

Jan 23, 2015

Stellar Data Recovery 4 star Google review

Wij zijn zeer tevreden over de service, en snelheid waaronder onze opdracht behandeld werd. Zeer tevreden.

Jan 15, 2015

Wij zijn er om u te helpen...