Gespecialiseerd in Data Recovery Sinds 1993!

Stellar Office Brussel

Park Atrium
Rue des Colonies 11

1000 Brussel
België

Tel: +32 (0)2-808 9025
Fax: +32 (0)2-808 90 28
E-Mail:

Audit & Assurance

Stellar Data Recovery B.V laat de externe audits door BDO uitvoeren om aan te tonen dat ze kwaliteit levert en waar nodig haar dienstverlening kan verbeteren.

 

 

Home > Data Recovery > Bestandsherstel > Data Herstellen

Maxtor, Western Digital (WD), Hitachi, Seagate, Samsung, ExcelStor, Toshiba, Fujitsu-Siemens

Hard Disk Data Recovery


De harde schijf van een computer is een unieke combinatie van talloze mechanische en elektromagnetische onderdeeltjes. In tegenstelling tot het robuuste uiterlijk van een harde schijf, bevat deze van binnen zeer kwetsbare onderdelen, die gemakkelijk stuk kunnen gaan als gevolg van harde stoten of schokken, water, vuur, stroomstoringen, aardbevingen, enzovoorts. Zulke gebeurtenissen kunnen dus fatale gevolgen hebben voor een bedrijf dat cruciale informatie op de schijven heeft opgeslagen. Dan is het nodig om op de betreffende harde schijven gegevensherstel te kunnen uitvoeren. Om u daarbij te helpen, biedt Stellar Data Recovery Services B.V. u een ongekende service voor data recovery oftewel gegevensherstel. Wij beschikken over ISO gecertificeerd Class 100 Clean Rooms geavanceerde software en uitgebreide hardware.

Harde schijven verschillen onderling veel van elkaar, zowel in structuur, opslagcapaciteit, interfaces (IDE, EIDE, ZIF, SAS, SCSI, SATA, eSATA, enz.) als firmware. Firmfare is een onderdeel op laag niveau dat ingebouwd is op de platen van de harde schijf en in de ROM (Read Only Memory). Hiermee wordt het mogelijk gemaakt gegevens te lezen en te schrijven.

Daarnaast kunnen harde schijven verschillende besturingssystemen bevatten, bijvoorbeeld Windows, Linux, Mac of UNIX. Een ‘crash’ van het besturingssysteem kan eveneens leiden tot ontoegankelijkheid van de data. Het woord ‘crashen’ betekent meer dan een slecht functioneren van de harde schijf.

Ook een server waarvan de opslag uit meerdere harde schijven of opslagboxen zoals een NAS (Network Attached Storage) of een SAN (Storage Area Network) bestaat, kan ‘crashen’. Dataherstel wordt in zo’n geval een zeer complexe taak.

Gegevensverlies kan veroorzaakt zijn door verschillende gebeurtenissen: een ‘crash’ van het besturingssysteem, blootstelling aan hitte of brand, overstromingen of blootstelling aan vloeistoffen, onjuiste behandeling van de media, virusbesmettingen, sabotage, beschadiging van de firmware, acties van kwaadwillende lieden, malfuncties van de MHA (Master Head Assembly), enzovoorts. Deze gebeurtenissen veroorzaken mechanische, logische of elektrische defecten of een combinatie daarvan. Om dergelijke gecompliceerde problemen op te kunnen lossen, heeft men expertise nodig, in combinatie met volledige stofvrije Class 100 Clean Rooms veilige software-gereedschappen, geschikte hardware en geavanceerde procedures – iets wat Stellar u kan bieden.

Stellar Data Recovery Services B.V. is een pionier op het gebied van data recovery diensten en biedt u gegarandeerde resultaten. De specialisten van Stellar kennen de binnenkant van harde schijven door en door en kunnen gebruik maken van Class 100 Clean Rooms, geavanceerde software en de juiste hardware. Hiermee kunnen alle bestanden en mappen worden hersteld, zelfs in de meest dramatische situaties. Wij analyseren de beschadigde harde schijf en maken vervolgens een geschikt herstelplan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij data recovery diensten aanbieden voor alle modellen, merken en combinaties van harde schijven, en eveneens van RAID-configuraties (zoals 0, 1, 2, 3, 4, 5, 5e, 6, 10, 60, enz.) van harde schijven.

Stellar is uw vertrouwde adres voor alle oplossingen op het gebied van data recovery. Wij herstellen de gegevens op uw harde schijven sneller en beter dan ieder ander.

Voor meer vragen en informatie kunt u ons bellen op +32 (0)2-808 9025

U kunt uw probleem bij ons indienen en de status daarvan bijhouden via ZEN (ZEN Login of u kunt direct contact met ons opnemen).
Contact

Gratis advies bij data verlies:

+32 (0)2-808 9025

Job Aanmelden

JOB ONLINE AANMELDEN ->

Meld uw job aan en volg de actuele status met ZEN.

Hardware Verpakken

VERZEND INSTRUCTIES ->

Voorkom extra schade, verpak uw hardware correct.

LABORATORIUM TOUR VIDEO

Nederlands gesproken

Centraal laboratorium

Stellar Data Recovery Referenties

REFERENTIES ->

Stellar Data Recovery verstaat zijn vak, onze voorgaande cliënten kunnen dit bevestigen.