Gespecialiseerd in Data Recovery Sinds 1993!

Stellar Office Brussel

Park Atrium
Rue des Colonies 11

1000 Brussel
België

Tel: +32 (0)2-808 9025
Fax: +32 (0)2-808 90 28
E-Mail:

Audit & Assurance

Stellar Data Recovery B.V laat de externe audits door BDO uitvoeren om aan te tonen dat ze kwaliteit levert en waar nodig haar dienstverlening kan verbeteren.

 

 

Home > Bestandsherstel > Bestanden Herstellen

Verwijderde bestanden terughalen

Wilt u gewiste bestanden terughalen, zoals foto's, tekstdocumenten, e-mails en databases? Spijtig genoeg bestaat er geen unerase of undelete files knop. Maar gelukkig is er nog Stellar Data Recovery. Onze professionals kunnen in een handomdraai alle verwijderde items terughalen. Handig, niet?

Dataherstellers

Waarom men voor Stellar kiest

Stellar Data Recovery is een van de meest gewaardeerde experts op het vlak van file recovery. Jaarlijks helpen wij meer dan 15.000 mensen met het terughalen van verwijderde bestanden. En met een succesratio van 95% is de kans groot dat wij ook u kunnen helpen!

Voor iedereen

Wij hebben ervaring met verschillende gegevensdragers. U kan met (externe) harde schijven, SD-kaarten, USB-sticks, CD's, DVD's, IOMEGA-drivers en veel meer bij ons terecht. Bent u niet zeker of uw gegevensdrager in dit lijstje past? Bel dan onze adviseurs op het nummer 02-8089025 voor meer informatie.

Hoe de file recovery werkt

Verloren bestanden terughalen doen we in drie eenvoudige stappen:

  1. De gegevensdrager wordt naar ons laboratorium opgestuurd en daar geanalyseerd. Hierna maken we een rapport met een plan van aanpak.
  2. Van zodra wij uw toestemming hebben, starten we met de file recovery. Onze specialisten zijn getraind om zorgvuldig en voorzichtig te werken, zodat er geen bijkomende schade optreedt.
  3. Na de betaling worden uw beschadigde of verwijderde bestanden terugbezorgd op een medium naar keuze (bijvoorbeeld een USB-stick of CD).

Recover deleted files via Stellar

Wilt u beschadigde bestanden herstellen of gewiste items terughalen? Stellar staat voor u klaar. Wij hebben ervaring met verschillende soorten datadragers en merken. Bovendien bieden wij een no cure – no pay garantie aan op onze file recovery. Hebben we uw verloren bestanden niet kunnen terughalen? Dat betaalt u helemaal niets! Contacteer ons vandaag nog via het telefoonnummer 02-8089025 of via de contactpagina en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Contact

Gratis advies bij data verlies:

+32 (0)2-808 9025

Job Aanmelden

JOB ONLINE AANMELDEN ->

Meld uw job aan en volg de actuele status met ZEN.

Hardware Verpakken

VERZEND INSTRUCTIES ->

Voorkom extra schade, verpak uw hardware correct.

LABORATORIUM TOUR VIDEO

Nederlands gesproken

Centraal laboratorium

Stellar Data Recovery Referenties

REFERENTIES ->

Stellar Data Recovery verstaat zijn vak, onze voorgaande cliënten kunnen dit bevestigen.